Спешно се търси подслон/вариант за 2 кученца
Публикувано: 12 July 2011 - 09:08 PM

Публикувано: 12 July 2011 - 10:23 PM

Ще пусна няколко стиха, които скоро на мен ми помогнаха да мина през подобна болка.
Do not stand at my grave and weep
I am not there; I do not sleep
...I am a thousand winds that blow;
I am the diamond glints on the snow.
I am the sunlight on the ripened grain;
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush;
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft star that shines at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there; I did not die.
Публикувано: 13 July 2011 - 01:10 AM

Публикувано: 14 July 2011 - 12:43 AM

Публикувано: 15 July 2011 - 07:43 AM

Публикувано: 17 July 2011 - 04:41 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 31 July 2011 - 09:10 PM

Публикувано: 01 August 2011 - 06:46 PM
Гошето направи ак и пиш на втора разходка тази вечер. Вече дори май му харесва на поляната, а там пък всички са влюбени в него. И май Гошето си пада малко нарцис /като всеки мъж, кахъм/. Като се качваме в асансьора, нашичкият застава пред огледалото и през цялото време докато се возим, възхитително наблюдава своето неотразимо отражение

Публикувано: 02 August 2011 - 09:37 PM
Да не съм съвсем депресарка ще споделя, че Гошето не само не се страхува от прахосмукачката, ами това за него е знак за игра. Голям майтап! Днес сам пожела да излезе без нито една подкана. Много социален тип ще бъде. Със Зори вдигат къщата наобратно. Веселба за кака после. Разходките засега са само за социализация, нуждите си ги вършим у нас.
И още нещо - трябва ли да му сложа трета ваксина все пак? В ДХ казаха, че може, но не било задължително. Той пропусна бебешката, сложиха му два пъти DHPP-нещо си. Може би с бяса накрая?

Публикувано: 04 August 2011 - 09:28 PM
deni_avr, в 02 August 2011 - 09:37 PM, написа:
Та кой знае защо се случи така...
Факти, реалност, живи, мъртви, грещки, избор...ЖИВОТ.
Ех, Дени ... Знаеш ли, като ги намерихме, дори мислех, че Митето е по-борбеният от двамата, въпреки, че беше изтърсачко. Така се и държеше, строяваше Гошо. Стана ми ужасно мъчно и на мен, когато разбрах, че не се е преборил. Съдба, да му се невиди ...
Отгледала си един прекрасен Гошо, на който вече не му отива никак Гошо-тъпото, както го бяхме кръстили в началото. Чакаме още снимки на този хубавелник. Може да казваш на хората, които не се примиряват с идеята, че е безпороден, че е порода германско гонче (демек - от село Герман, нали ...

Човек трябва да носи хаос в душата си, за да може да роди танцуваща звезда.
Публикувано: 09 August 2011 - 12:48 PM
Гошето освен че е хубавец, е и с отличен характер. Хем не е някой страхопъзльо, хем послушко и като му се скарат големите, слушка.
Много ме е яд за бъдещия му стопанин, който пропуска най-сладката му възраст, сега кучо е като попивателна, готов да научи всичко за света.