Моля Dog.bg за съдействие!!!
Имам проблем с форума:
Не мога да качвам снимки, дори и най-малки, изписва ми, че нямам пространство. Не смятам, че съм качвала толкова много снимки, не го правя често, не повече от много други хора. Как да се реши този проблем?
проблем с качването на снимки
Публикувано: 12 June 2011 - 10:07 AM
Обръщам се отново към DOG.BG с настоятелна молба да бъде разрешен проблемът ми с качването на снимки!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В противен случай ще се чувствам като дискриминиран потребител, а мисля, че едва ли това е концепцията на който и да е обществен форум?????????????
В противен случай ще се чувствам като дискриминиран потребител, а мисля, че едва ли това е концепцията на който и да е обществен форум?????????????
Публикувано: 12 June 2011 - 10:56 AM
Съветвам те да провериш в профила си колко MB качени файлове със снимки имаш и дали си достигнала лимита, така ще се ориентираш по-добре къде е проблемът.
Така изглежда екрана с информацията, има го и списъка с всички качени снимки и % използвано място от разрешеното за всеки потребител.

Сигурно при теб се е получила някаква грешка в отчета и дано бързо я оправят.
Така изглежда екрана с информацията, има го и списъка с всички качени снимки и % използвано място от разрешеното за всеки потребител.

Сигурно при теб се е получила някаква грешка в отчета и дано бързо я оправят.
Страница 1 от 1