Далматин
Публикувано: 21 December 2004 - 11:05 AM
Публикувано: 21 December 2004 - 12:30 PM
п/с Да се похваля ние имаме пилотното издание, първата бройка преди официялно издание :)
Публикувано: 21 December 2004 - 01:09 PM
Публикувано: 22 December 2004 - 09:24 AM
Цитат
Ами до колкото знам тя не се продава а се подарява, дава се на хоара който искат да имат далматин.
Публикувано: 22 December 2004 - 09:35 AM
Цитат
Цялата банда си имат палтенца( става дума 4-те големи), но да ти кажа само най-голмия мъжки Алекс го ползва най-често защото не обича много студа, другите обаче нямат този проблем. Но когато е супер студено ги обличаме всики. Примерно Енцо ми е супер кеф когато е по-студено, ако тепературата е около '0' градуса му е перфектно. Този кеф към студеното време сигурно идва от това, че е от север :). Аделка пък е най-щаслива когато има сняг, ако той е повече още по-голям кеф за нея. Когато има сняг направо полудява тича, скача като луда. Това за нея са най-прекрасните разходки. Рия тя е потреперва но няма проблем защото по принцип никога не стой на едно място винаги тича, скача, с една дума все се забавлява. :)
Публикувано: 22 December 2004 - 10:39 AM
Цитат
аз си имах малкък далматин много се обичахме,но когато стана миналото лято на 8 години много сериозно се разболя и стана така че нали го заведохме в най добрата вет.лечблница в пловдив те откриха че е много рядка болес която навлиза в българия (това пердставлява прояждане на белите дробове на животното).и така се откри че бъкси(така му беше името) е бил болен от цяла година от тази болест,а ние го водехме постоянно на други лекари ,защото той каточели храчешеа това не е нормално,но казваха че нищо му няма.и миналото лято го заведохме в вет.лечебница където ни казаха за тази болест и точно след две седмици бъкси почина,а опитахме всичко за да го спасим.надявам се не ти досаждам като ти разказвам!
по въпроса за парното артоас ти отговори. :)
Не досаждаш с тези разкази, радвам си да си говорим.
Можеш ли да ми кажеш как е името на тази болест? Искам да проуча въпроса, защото от това нещо никой не е застрахован:(
Публикувано: 22 December 2004 - 10:46 AM
Цитат
Ами такива са си ::):):):), винаги е весело с тях и наистина е хубаво :):):):):):):):), аз им се радвам много на мойте разбойници :):):). А когато ги съберем всичките настава лудница :):):):), тичане, борене погаждат си разни номера и голям смях пада :):):):):):)
Публикувано: 22 December 2004 - 01:36 PM
Публикувано: 22 December 2004 - 04:26 PM
Цитат
Ние също благодарим за всичко което направи.