Жена търси дребно кученце
Публикувано: 09 June 2011 - 04:59 PM
(сканирано е от вестник Лични драми 10-16 .VI.2011)

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 09 June 2011 - 05:07 PM
Все пак не мисля, че кучето е проблем. То все пак изисква разходки.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 June 2011 - 06:58 PM

Публикувано: 09 June 2011 - 07:02 PM
Публикувано: 09 June 2011 - 07:10 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 09 June 2011 - 07:36 PM
Раста е прав(а),можем да помагаме като събираме пари за ваксини,храна и прегледи на котето,ще се включа с удоволствие и съжалявам за тъжната съдба на жената

Такава е тя наш та България

"Всички гледат породата,търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй,че както при хората,приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!"
Валери Петров
торенти за български филми и музика
Публикувано: 09 June 2011 - 07:42 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 09 June 2011 - 08:03 PM
Публикувано: 09 June 2011 - 09:13 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 June 2011 - 09:28 PM
Аз също намирам предложението с котката за удачен вариант, парички ще се намерят, но мисля, че си има сантимент към кучето.

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 09 June 2011 - 09:39 PM
Rasta, в 09 June 2011 - 07:42 PM, написа:
Хайде да не забравим тази история. Колкото и други неща да има в живота ни. Какво, като не знаем края, то пък за кое ли имаме гаранции... Ако има кротко и голямо коте, което е спокойно, ще посъберем средства за храна и тоалетна. Стига да има 1-2-3 от Пловдив, за да могат да посещават от време на време тази жена.
Може и да откаже коте, но поне да опитаме. В този форум има достатъчно обич и загриженост за болни и самотни, една жена и едно коте в повече няма да ни съборят. Аз съм ЗА.
Публикувано: 10 June 2011 - 08:17 AM
bushkata, в 09 June 2011 - 07:13 PM, написа:
Така е!
"В продължилия разговор 56-годишната жена казва, че въпреки придобития си недъг би могла да лепи пликове, да сглобява химикалки или да извършва счетоводна дейност. "
По- скоро ако някой и помогне с някаква дребна надомна работа и тя ще може да си позволи да си гледа кученце, а все ще се намери някой съсед или др. доброволец да го разхожда. Или поне така ми се иска да вярвам...

Публикувано: 10 June 2011 - 05:03 PM
vesi792007, в 09 June 2011 - 08:03 PM, написа:
Не си само ти и аз сън на мнение, че може да се помогне. Не бива да забравяме за хората си мисля....