- (6 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Иска ли някой дребно апартаментско кученце дребен социален и мил пухльо

Публикувано: 12 June 2011 - 08:09 PM
Някой го в залял с мазнина,отгоре на гръбчето е изцапан,иначе е кремав на цвят.Козинката е доста сплетена,или отдавна е навън ,или не са полагали много грижи за него.
Та търсим дом,може и приемен.
Яде гранулки с апетит,доста гладен беше.Днес два пъти ходя,все там си стои.Не проси по масите ,седи настрани.Кротък,примирен,не съм му чула гласа....

Публикувано: 12 June 2011 - 09:11 PM
Ако се изкъпе ще добие страхотен дизайн , просто не кучето а човекът ще има късмет .
Породисто или не трудно се намира куче с подобен характер.

Публикувано: 12 June 2011 - 09:22 PM

п.п. - А колко е дребен? Килограми някакви... нещо за сравнение?

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 12 June 2011 - 09:31 PM
 9 кг  е  какъв кучкар си ?
    9 кг  е  какъв кучкар си ? А на бас ?

Публикувано: 12 June 2011 - 10:02 PM
По-дребен е , мисля че 4-5 най- много да е,абе мъник е....(дигнах го да преценя,ама не съм чак такъв капацитет
 )
 )Утре ще опитам да го снимам до нещо за ориентир.
Акъла ми не го побира как никой не го е взел до сега,разкошен е

Публикувано: 12 June 2011 - 10:10 PM

Знаеш, че няма никой да го прибере.Търси начин да ги приберете, докато не му се е случило нещо.
Това, да се надяваш на добрината на българите е, като да спечелиш шестица от тотото.
Изключвам,разбира се хората от форума, които са приемни семейства или плащат по хотели и приемни домове!.
Действай за мъника! Дано има късмета на Мила-Хана.

Публикувано: 13 June 2011 - 05:23 AM
Мисля, че е много подходящо
 Дребният е изключително сладък
 Дребният е изключително сладък ......дано да жената го хареса и прибере, защото тя наистина има нужда от кученце
......дано да жената го хареса и прибере, защото тя наистина има нужда от кученце  . Моля те, пиши ми после на л.с., за да ми кажеш какво е станало.
 . Моля те, пиши ми после на л.с., за да ми кажеш какво е станало.

Публикувано: 13 June 2011 - 11:08 AM

Иначе кучето е симпатично, малко и има добър шанс за да си намери нормален дом.

Публикувано: 13 June 2011 - 11:15 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Публикувано: 13 June 2011 - 11:24 AM
 DessyD, в 13 June 2011 - 11:15 AM, написа:
DessyD, в 13 June 2011 - 11:15 AM, написа:
 Не е за вярване!
  Не е за вярване!  
 Не, наистина положението при нея е зле и няма как да се грижи за куче. И котката не иска малко грижи. Не се извежда, ама тая тоалетна трябва да се чисти, да я храниш, на лекар да иде. Не е лесна задача, и който се навие да и даде животинка тарябва да се ангажира с животното докато е живо.

Публикувано: 14 June 2011 - 03:38 PM

Кучо кастриран ли е ?

Публикувано: 14 June 2011 - 08:48 PM
 ...горкото мъниче
 ...горкото мъниче  Извадих 12 за има-няма 5 минути.
 Извадих 12 за има-няма 5 минути.За фотоапарат така и не се сетих,толкова се потресох от жал и ужас.Не можах да го препощя целия,той е кротък и не оказва съпротива,но мястото беше прекалено оживено и прекалено близо до къщи,а и 8 бебета и мама Ружа ме чакаха и те да ги храня...
Утре пак....ще нося и пудра....
Иначе по мои наблюдения малкия не проявява интерес към котки,минават си покрай него,не ги отразява...не знам обаче в непосредствена близост как ще реагира.Още не съм му чула гласеца,нито да лае,нито да скимти,май е от тихичките.Не е наплашен,върти опашка,но и не е нахален.Някакси е скромен.Абе сладур невероятен,но го е загазил здравата.Има спешна нужда от баня и нещо качествено против кърлежи,но не знам след себацила дали е безопасно

Не знам дали е кастриран,не разбирам много,а и той е пухкаф,подробностите му не личат много.А и май не е от най-надарените
 но сякаш има някакви топчици.
 но сякаш има някакви топчици.

Публикувано: 16 June 2011 - 01:32 PM

Големия проблем е как да се добере до него.Засега съм му замислила транспорт в багажното на автобус,в транспортна клетка.
 Дано само да е утре на линия,горкото,защото ако не се появи в интервала от 18до 19часа всичко пропада.Много да ни стискате палци.
 Дано само да е утре на линия,горкото,защото ако не се появи в интервала от 18до 19часа всичко пропада.Много да ни стискате палци.ПС: и като резервен вариант,ако някой пътува утре или в събота по маршрута Благоевград- София - молим го да се смили над клетото животинче и да го качи на стоп
 Трябва да се откара до Орлов мост.
 Трябва да се откара до Орлов мост.

Публикувано: 17 June 2011 - 08:48 AM
Всички буби по него са измрели,а той е естремно изцапан със смазка и е дебееел,като кюфтенце е.Като си сладък на вид все се намира кой да те почерпи,явно

Още малко остана и пухчото ще се приюти в любящите ръце на своята временна "мама",която ще има привилегията да му избере подходящото име.

Публикувано: 17 June 2011 - 09:17 PM

Вече носи гордото име Пабло! Първо защото е голям пич, а и защото приемната мама винаги си е мечтала да има куче на име Пабло.
Леко е шашнат заради пътуването в рейса и возенето в кола, но мисля че бързо ще се адаптира. Изглежда много добро животно. Преди да се приберем направихме една хубава разходка, акахме, пишкахме. После опитите за разресване и къпане бяха малко по - тегави. Пабло направо се гипсира, но нито ръмжа, нито посегна да захапе. За съжаление черните расти ( където се е намазал с масло или и аз не знам какво ), не могат нито да се разрешат, нито водата помогна. Май ще се наложи малко груминг. Цялата му козина е пълна с трупове на цели гнезда кърлежи и всякакви гадости.
Много ми е мъчно за него. Той 100% не е роден на улицата, а някой гнусен изрод го и изхвърлил на мърсотията, да бъде подритван, да го ядат кърлежите!!!
Ще пиша по-късно пак, че в момента емоциите ми са в повече и трудно връзвам цяло, смилено изречение

Публикувано: 18 June 2011 - 12:40 PM
Днес беше много стрес за него - в момента спинка сладко.
- (6 Страници) 

- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ

Горе
 Горе Цитиране +