- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Иска ли някой дребно апартаментско кученце дребен социален и мил пухльо
Публикувано: 12 June 2011 - 08:09 PM
Някой го в залял с мазнина,отгоре на гръбчето е изцапан,иначе е кремав на цвят.Козинката е доста сплетена,или отдавна е навън ,или не са полагали много грижи за него.
Та търсим дом,може и приемен.
Яде гранулки с апетит,доста гладен беше.Днес два пъти ходя,все там си стои.Не проси по масите ,седи настрани.Кротък,примирен,не съм му чула гласа....
Публикувано: 12 June 2011 - 09:11 PM
Ако се изкъпе ще добие страхотен дизайн , просто не кучето а човекът ще има късмет .
Породисто или не трудно се намира куче с подобен характер.
Публикувано: 12 June 2011 - 09:22 PM

п.п. - А колко е дребен? Килограми някакви... нещо за сравнение?

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 June 2011 - 09:31 PM

А на бас ?
Публикувано: 12 June 2011 - 10:02 PM
По-дребен е , мисля че 4-5 най- много да е,абе мъник е....(дигнах го да преценя,ама не съм чак такъв капацитет

Утре ще опитам да го снимам до нещо за ориентир.
Акъла ми не го побира как никой не го е взел до сега,разкошен е

Публикувано: 12 June 2011 - 10:10 PM

Знаеш, че няма никой да го прибере.Търси начин да ги приберете, докато не му се е случило нещо.
Това, да се надяваш на добрината на българите е, като да спечелиш шестица от тотото.
Изключвам,разбира се хората от форума, които са приемни семейства или плащат по хотели и приемни домове!.
Действай за мъника! Дано има късмета на Мила-Хана.

Публикувано: 13 June 2011 - 05:23 AM
Мисля, че е много подходящо

Публикувано: 13 June 2011 - 11:08 AM

Иначе кучето е симпатично, малко и има добър шанс за да си намери нормален дом.

Публикувано: 13 June 2011 - 11:15 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 13 June 2011 - 11:24 AM
DessyD, в 13 June 2011 - 11:15 AM, написа:

Не, наистина положението при нея е зле и няма как да се грижи за куче. И котката не иска малко грижи. Не се извежда, ама тая тоалетна трябва да се чисти, да я храниш, на лекар да иде. Не е лесна задача, и който се навие да и даде животинка тарябва да се ангажира с животното докато е живо.
Публикувано: 14 June 2011 - 03:38 PM

Кучо кастриран ли е ?
Публикувано: 14 June 2011 - 08:48 PM

За фотоапарат така и не се сетих,толкова се потресох от жал и ужас.Не можах да го препощя целия,той е кротък и не оказва съпротива,но мястото беше прекалено оживено и прекалено близо до къщи,а и 8 бебета и мама Ружа ме чакаха и те да ги храня...
Утре пак....ще нося и пудра....
Иначе по мои наблюдения малкия не проявява интерес към котки,минават си покрай него,не ги отразява...не знам обаче в непосредствена близост как ще реагира.Още не съм му чула гласеца,нито да лае,нито да скимти,май е от тихичките.Не е наплашен,върти опашка,но и не е нахален.Някакси е скромен.Абе сладур невероятен,но го е загазил здравата.Има спешна нужда от баня и нещо качествено против кърлежи,но не знам след себацила дали е безопасно

Не знам дали е кастриран,не разбирам много,а и той е пухкаф,подробностите му не личат много.А и май не е от най-надарените

Публикувано: 16 June 2011 - 01:32 PM

Големия проблем е как да се добере до него.Засега съм му замислила транспорт в багажното на автобус,в транспортна клетка.

ПС: и като резервен вариант,ако някой пътува утре или в събота по маршрута Благоевград- София - молим го да се смили над клетото животинче и да го качи на стоп

Публикувано: 17 June 2011 - 08:48 AM
Всички буби по него са измрели,а той е естремно изцапан със смазка и е дебееел,като кюфтенце е.Като си сладък на вид все се намира кой да те почерпи,явно

Още малко остана и пухчото ще се приюти в любящите ръце на своята временна "мама",която ще има привилегията да му избере подходящото име.
Публикувано: 17 June 2011 - 09:17 PM

Вече носи гордото име Пабло! Първо защото е голям пич, а и защото приемната мама винаги си е мечтала да има куче на име Пабло.
Леко е шашнат заради пътуването в рейса и возенето в кола, но мисля че бързо ще се адаптира. Изглежда много добро животно. Преди да се приберем направихме една хубава разходка, акахме, пишкахме. После опитите за разресване и къпане бяха малко по - тегави. Пабло направо се гипсира, но нито ръмжа, нито посегна да захапе. За съжаление черните расти ( където се е намазал с масло или и аз не знам какво ), не могат нито да се разрешат, нито водата помогна. Май ще се наложи малко груминг. Цялата му козина е пълна с трупове на цели гнезда кърлежи и всякакви гадости.
Много ми е мъчно за него. Той 100% не е роден на улицата, а някой гнусен изрод го и изхвърлил на мърсотията, да бъде подритван, да го ядат кърлежите!!!
Ще пиша по-късно пак, че в момента емоциите ми са в повече и трудно връзвам цяло, смилено изречение

Публикувано: 18 June 2011 - 12:40 PM
Днес беше много стрес за него - в момента спинка сладко.
- (6 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »