Иска ли някой дребно апартаментско кученце дребен социален и мил пухльо
Публикувано: 27 July 2011 - 09:34 AM
Публикувано: 27 July 2011 - 09:59 AM

Пабло наистина е едно малко и ведро слънчице и определено не заслужава мъките през които е преминал.Дано не се налага да понесе още болка и мъка.Стискам палци и се моля за добри новини за малкия сладур.
Публикувано: 29 July 2011 - 08:25 AM

Ако обаче не се оперира никой не може да каже колко живот му остава- той ще е все едно бомба с часовников механизъм,която може всеки момент да гръмне.В такъв вид той не може да бъде предлаган за осиновяване...

Има риск, но лекарите не казват твърдо "няма да издържи" а напротив- препоръчват операция .
На неговите приемни мами е безкрайно тежко и трудно в момента,а състоянието на Пабло е отлично- той е жизнен,хапва,тича и щурее- хич няма вид на кученце,което има намерение да умира.Това може би е добре,че има силици ,дребния, и шанс да се пребори....
На изрода ,дето му го е причинил (най-вероятно със зверски ритник) му пожелавам да му се връща.
Пабло има нужда от много стиснати палци,много положителни мисли и от финансова подкрепа.Нека му дадем шанс!
Публикувано: 01 August 2011 - 08:20 AM

За пръв път изпадам в ситуация, в която от моето решение зависи нечии живот, за това искам да съм сигурна, че съм направила най - доброто за Пабло. Ще отида при още един, двама вета за консултация, кое е най - добро за животинката.
Прикачам касовата бележка за ренгеновата снимка.

Прикачени файлове
-
Контролна снимка.PDF (255.76K)
Брой сваляния: 274
Публикувано: 19 August 2011 - 11:12 AM
Получих мнението на петима лекари, всички единодушни, че при тази диагноза единственото, което може да се направи е операция. Исках по - скоро за мое успокоение да съм сигурна, че взимам най - правилното решение. Д - р Димов да бъде човекът, на който ще поверя куч, тъй като всички познати и приятели, с които се посъветвах ми го препоръчаха. Трябваше да направим актуални кръвни изследвания, заради анемията, защото това би било проблем за операцията. Благодарение на оставените за Пабло парички от Oddster

Ако показателите му са добри, идва друг проблем - финансовият. Операцията ще струва 400 лева, които са ми абсолютно непосилни. Приятели обеща да помогнат с около 100 лева, които плюс събраните за него 80, отново са недостатъчни. За това ще помоля за финансова помощ, защото сама няма да мога да се справя.
Пабло, разбира се, хал хабер си няма какво му предстои, чувства се отлично, вее опашка, папка си храничката ( като само ме дебне да се обърна и подяжда и котешките блюда), ръфа си кучешките играчки. Бюти посвикна с него, даже от време на време се отърква

Прикачени файлове
-
Касова бележка кръвни изследвания.PDF (320.3K)
Брой сваляния: 55
Публикувано: 19 August 2011 - 12:11 PM
Не би могъл и да живее дълго така...а е само на 1-2 годинки...
Ужасно съм притеснена от развоя на нещата и се чувствам виновна пред Яна

Мислех че няма да я ангажирам дълго като приемен дом,не се и съмнявах че Пабло бързичко ще намери своя човек... А ето че това е невъзможно...не и преди тази операция.Освен късмет,стиснати палци и положителна енергия отново трябват пари...и доколкото разбрах от прочетеното из нета нямаме много време.
Цитат
Операцията не трябва дълго да се отлага поради прогресивното увеличаване на срастванията.
Моля помагайте,всяка трохичка е от значение.
На Пабло му се живее,нека му дадем шанс...
Публикувано: 19 August 2011 - 01:17 PM
Дано успеем да съберем парите за операцията, преди да е станало прекалено късно. Никой не може да каже от кога е тази травма, а колкото по - стара е, толкова по - тежка ще е операцията, поне според това, което четох из нета. В момента Пабло е като бомба, всеки един момент може да стане най - лошото. Но стига толкова мрачни мисли, на Пабло му трябват много стиснати палци, лапи и положителни мисли!
Публикувано: 21 August 2011 - 09:07 PM
ПС: Ще се радвам да го видя на някоя снимчица този мушморок

Публикувано: 21 August 2011 - 10:24 PM
Публикувано: 21 August 2011 - 10:57 PM

От форумската сметка е,където имаме събрани 80 лв.Когато успеем да съберем сумата,Яна ще я получи и ще заведе Пабло за операция при д-р Димов.Отчетността и досега е похвална.
С Пабло благодарим за всяка трохичка , за всяка добра мисъл и стиснато палче

Публикувано: 22 August 2011 - 12:29 AM
Публикувано: 23 August 2011 - 12:34 PM

От fanfann тя вече пристигна

Обнадеждена съм,че ще успеем,стискайте ни палци да е успешна операцията.Яна ще опита да я насрочи за този петък,за да може да е плътно до Пабло през почивните дни и за да са актуални кръвните изследвания.Надявам се това да е възможно и доктора да се съгласи част от сумата да се доплати впоследствие.
Много му стискайте палци на Пабло,че му предстои доста тежка операция.
Публикувано: 26 August 2011 - 10:01 PM

Операцията е била доста тежка,за съжаление,поради факта че всички органи на Пабло са били натъпкани в гръдния му кош,дори и червата

Въпрки че Яна е взела заем от приятели не успяхме да съберем сумата и дължим 130 лева в клиниката,а ще трябват пари и за антибиотици за следващите няколко дена.Надявам се да не ни изоставите в този финансово труден момент,а за отплата скоро ще ви зарадваме със снимчици на героя .Всяка трошица за нас е безценна ,благодарни сме за всяка помощ.Стискайте още малко палци за бързо и пълно възстановяване на момчето,че го чакат още цял куп процедури - ваксини,кастрация,чип....
Дръж се Пабло,дано лошото вече е зад гърба ти

Публикувано: 27 August 2011 - 06:47 PM
Дребния се държи мъжки,налита да яде гранулите на котката,че леко са му ограничили дажбата и единствено го притеснява яката

Стискате палци още мъничко