Не е съвсем така.
Преди няколко дни съвсем други хора ме пресрещнаха в парка, където съм продавала календари, и ме помолиха за помощ от календари за същото кученце. Те самите са прибрали 2 кучета, лекували за много пари, нямаха възможност повече.
Помолих ги да пуснат тема, но ето, че вие ги изпреварихте, което е чудесно.
Паричките, които казахте, са осигурени вече от спешни на форума и от дарител Damond, но аз с дни не мога да се свържа с вас, а координати не сте оставили.
Много ви моля, не отлагайте операцията.
Спешна нужда от ПОМОЩ За кученце с прегазена лапа
Публикувано: 05 July 2011 - 09:49 PM
Днес се запознах с Натали и Шнури.
Лапата беше ужасна - парче плът със стърчаща кост. А кучо спокоен и мил. Гледката беше абсолютно нереална-
Той вече е опериран, чухме се с Натали след операцията, всичко е минало добре, сега стискаме палци бързо да се възстанови и да забрави болката.
Браво на Натали, че се погрижи за малчо. А тя днес му беше намерила и другарче, което също прибира у тях.
Днес нямах фотоапарат, от клиниката направиха снимки, казаха, че ще ги качат на сайта си за търсене на дом. При първа възможност ще ида да ги видя и да направим снимчици.
Лапата беше ужасна - парче плът със стърчаща кост. А кучо спокоен и мил. Гледката беше абсолютно нереална-
Той вече е опериран, чухме се с Натали след операцията, всичко е минало добре, сега стискаме палци бързо да се възстанови и да забрави болката.
Браво на Натали, че се погрижи за малчо. А тя днес му беше намерила и другарче, което също прибира у тях.
Днес нямах фотоапарат, от клиниката направиха снимки, казаха, че ще ги качат на сайта си за търсене на дом. При първа възможност ще ида да ги видя и да направим снимчици.
Публикувано: 06 July 2011 - 09:27 AM
Благодаря отново за помощта на mil_ и другите дарители. Шнури е по - добре, вече хапва, а Шейди (черния му приятел) няма спирка. Шнучрчо вчера ми стопи сърцето
както залиташе и искаше да се изправи. А, да не забравя и добрата новина - Има кандидати за осиновяването му. Имат къща с двор и са на две преки от нас.

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!
Не са ме хапали животни ... само ХОРА!