Dog.bg Форуми : Котешки неволи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Котешки неволи 11 котета + 5 големи котки...

#1 Потребителят е офлайн   natali_hera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests: Животни, разстения и наука.

Публикувано: 21 June 2011 - 04:39 PM

Здравейте! Пак съм аз ... Всичко започна така: Днес сутринта около 7 - 7.30 на вратата ми се позвъни. Казах си: Кой пък е сега? И отидох да проверя. Съседката ми, разбира се ... че кой друг може да звъни по това време ... Започна с милите думи: Ела да видиш какво намерих до кофата ... Е, представих си някой стар куфар или чадър, но не и котка с 5 бебешора на около 3 седмици. До тук добре, взех ги в нас, какво да правя ... Но котешките ми завоевания не приключиха до тук. Моя позната намерила на улицата 3 котки и техните 6 бебета, и те на не повече от 3 седмици. Ами, какво да кажа, освен че взех и тях ... В момента в нас е "Котешкия кът"! И всичките само за ден. Баба ми ме обяви за приют на котки, но нищо! А моята котка се плаши вече ... Мога да ги задържа, но само докато им намеря стопани. Стискайте палци, лапи и каквото още можете. :mg_062: :ba_025: Ето и мааалко снимки ...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Ако стопанина е направил нещо, не си го изкарвай на кучето му!

Не са ме хапали животни ... само ХОРА!

#2 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 June 2011 - 11:28 AM

С трудна задача сте се нагърбили :dh_188: .Дано да Ви стигнат силите!Стискам палци да се намерят стопани за целия котешки отбор! :ba_025: Мамите се надявам да бъдат кастрирани...
Като се поопознаете и имате време качете им отделни снимки и описание на характера - така ще имат по-голям шанс.И пускайте много обяви.
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни