ТЕРАНЕКРОН дайте повече информация моля за повече информация относно препарата и неговото приложение
Публикувано: 24 June 2011 - 11:29 AM
Уважаеми,господине/госпожо/,за съжаление тук не е форум за обсъждане на лекарствени продукти,а за помощ на болни пациенти и оказване на т.нар. логистична помощ със съвети към техните притеснени стопани.
Що се отнася до действието на продукта,то когато се използва по предназначение се наблюдава достатъчно забележим ефект от приложението му.Поздрави!
Що се отнася до действието на продукта,то когато се използва по предназначение се наблюдава достатъчно забележим ефект от приложението му.Поздрави!
Публикувано: 24 June 2011 - 03:44 PM
[ за помощ на болни пациенти и оказване на т.нар. логистична помощ със съвети към техните притеснени стопани.
[/quote]
Моите уважения, точно затова попитах, защото търся помощ за любимото ми куче, а за това лекарство има ветеринари които все още не са чували. Така че, все още очаквам и търся помощ, някой който наистина го прилага и може да ни бъде полезен с такава информация. Не само на мен но и на други съфорумници.
[/quote]
Моите уважения, точно затова попитах, защото търся помощ за любимото ми куче, а за това лекарство има ветеринари които все още не са чували. Така че, все още очаквам и търся помощ, някой който наистина го прилага и може да ни бъде полезен с такава информация. Не само на мен но и на други съфорумници.
Публикувано: 24 June 2011 - 05:50 PM
Не вярвам да има колеги занимаващи се с дребни животни, които да не познават този продукт. Аз лично го ползвам когато е показан и ефекта му е поразителен и както каза колегата преди мен достатъчно забележим. Но поради факта, че има стопани, за които самодиагностицирането и самолечението е нещо нормално, не очаквайте от нас да ви казваме за какво, как и по колко го прилагаме в практиката.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 24 June 2011 - 06:24 PM
към D-r Koko, ние не търсим самолечение, а търсим информация за вашите наблюдения относно лечението с този препарат, Моите уважения към Вас просто търся помощ за кучето си след поставена диагноза мамектопия(направена операция) и след това с биопсия (-рабдомиосаркома) за която не са съвсем сигурни.. Съцето ми се къса като гледам какво сътвориха ваши колеги с лачена клиника в ПЛОВДИВ, как страда животинката ми. Не искам да обиждам никой от вет. тук, мнението ми е лично и затова търся информация и помощ от вас.
Дали препаратът би повлиял в полжителна посока с тази диагноза на кучето.

Публикувано: 25 June 2011 - 06:02 PM
Ако това е диагнозата, препарата няма да го повлияе, както и повечето противотуморни средства също. Само не свързвам много този тумор с млечната жлеза, но това е друг въпрос.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Страница 1 от 1