Няма,просто се споменава,че редовно се прави повърхностен преглед и веднъж годишно по-обстоен.
Лош дъх
Публикувано: 16 July 2011 - 06:39 PM
Деси,да те попитам-а ти сравнявала ли си с на друго куче дъха?На приятеля ми кучето е в цветущо здраве,на две години,но....ох,дъхът му...Задържам моят и обръщам глава.Но то е на готвена храна,а знам,че с гранули дъхът по-добре се понася от нас,човеците.Има и различни миризми-на амоняк,на ацетон,на лоша устна хигиена,на храната,с която е хранено кучето и...зловоние като от клоака.И понеже Арес почина вследствие на разложен черен дроб,засегнал с некрозата си всичко останало,мирисът от устата му бе последните месеци такъв-на изпражнения.Едва ли е така при вас и затова смятам,че може и излишно да се притесняваш.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 16 July 2011 - 11:57 PM
Храня го с Акана от дълго време.Не съм сравнявала,но определено не е като преди.Има промяна,не е чак да си извръщам главата,но мирише лошо.
Още не съм направила изследвания,нямам никакво време.Тук клиниките затварят от 14 до 17ч в обедна почивка,аз преди и след този час съм на работа,надявам се да успея другата седмица.
Мием зъбите,но не мога да преценя има ли промяна.
Ако знаете как ни гледат сутрин пред блока комшийте-слизаме с пълен набор хигиенни принадлежности.Решене,миене на зъби,чистене на уши....,че в къщи като се изтръска трябва да ползвам дъждобран
,а това, което остава постените и тавана ще го оставя на фантазията ви.
Поздрави
Още не съм направила изследвания,нямам никакво време.Тук клиниките затварят от 14 до 17ч в обедна почивка,аз преди и след този час съм на работа,надявам се да успея другата седмица.
Мием зъбите,но не мога да преценя има ли промяна.
Ако знаете как ни гледат сутрин пред блока комшийте-слизаме с пълен набор хигиенни принадлежности.Решене,миене на зъби,чистене на уши....,че в къщи като се изтръска трябва да ползвам дъждобран

Поздрави

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 08 November 2011 - 12:20 PM
Ами резултатите му са идеални.Мием зъбите един,два пъти седмично.Предполагам,че е от ушите,които му давам за почистване на зъбите.Струва ми се,че след като започнах да мия зъбите,миризмата намаля.Или аз свикнах

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт