Помощ! Малко куче с разтройство, кашлица и глисти
Публикувано: 07 July 2011 - 09:37 AM
Няма породи Бигъл Английски стандартен (Хариер Бигъл) и Бигъл Английски мини (декоративен Бигъл).
ИМА ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПОРОДИ - БИГЪЛ и БИГЪЛ-ХАРИЕР. Едната английска, другата френска.
Дано се оправи бигилчето или бигъл-хариерчето - явно като израсте ще разбереш какво е.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 July 2011 - 12:04 PM
Относно това за развъдника в Пазарджик - мерси за информацията. След като се оправи не искахме да се занимаваме с дела и такива неща, просто предупредихме в повечето форуми.

~Man is a dog's idea of what God should be~
Публикувано: 07 July 2011 - 12:09 PM
SAbeagle, в 07 July 2011 - 12:04 PM, написа:

Сега може да предупредите по повечето форуми и за борсата, от която взехте и това куче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 July 2011 - 12:18 PM
bushkata, в 07 July 2011 - 12:09 PM, написа:

Сега може да предупредите по повечето форуми и за борсата, от която взехте и това куче.
Ще предупредя само да се оправи. Мисля, че лекарят знае какво прави, но знам ли вече..

~Man is a dog's idea of what God should be~
Публикувано: 07 July 2011 - 12:21 PM
Тук има лекари - нека те кажат.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 07 July 2011 - 03:59 PM
Като го взехме също имаше много разтройство и с малко кръв. Оказа се, че е Корона вирус. Направихме му много изследвания. Лекувахме го и много бързо се оправи. Ако си от София, мога да ти кажа при кой ходихме, та ни излекува кученцето. То нашето също беше игриво, ядеше, тичаше. Само с акито имахме проблем. Но вече й няма нищо за щастие.
Публикувано: 23 July 2011 - 10:59 PM
Публикувано: 23 July 2011 - 11:03 PM
karakasheva, в 23 July 2011 - 10:59 PM, написа:
С тези показания, подписани от лекаря, можете да съдите противните търгаши. И не сте само вие. Всички, на които им се е случило.
Ако ли не - то скоро ще има следваща и следваща тема. Ще има хиляди излъгани и хиляди погубени животи.

Публикувано: 24 July 2011 - 11:38 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 August 2011 - 12:00 PM

Ние имаме подобен проблем - преди 2 седмици осиновихме кученце от ARS, и след няколко дни започна с разстройството. Отначало си беше просто рядко щастие, заведохме я в клиника Вива Вет в София, направиха и тест и се оказа Гиардиа. Дадоха ни хапчета да пием 4 дни и специална храна. Сега от време на време се изхожда с кръв, всеки път е с различен цвят (жълто, кафяво, даже зелено), все така рядко е, и днес пак ще я водим да я видят. Плюс това датата от първата ваксина била грешна, и ни предложиха да я направим пак като се пооправи, за да сме сигурни.
Та въпросите ми са - водил ли е някой любимеца си в тази клиника и дали сте доволни? а също и евентуалното повторение на ваксина няма ли да се отрази зле на животното?
Мерси предварително на отзовалите се

Аджилити Клуб България
Do not judge other people, for you do not know their pain or sorrows, if you cannot speak a kind word, just shut up...
Публикувано: 27 February 2012 - 05:20 PM
А това е сайта на МОШЕНИКА--------->>>http://animalbg.com/ --------->>>>>> вав никакав случаи не си зимаите кученце от този човек,защото не сам само аз с такъв проблем.Кучето го хранехме с храната,която ни прати МОШЕНИКА---кученцето се храни с тази храна само един път и спря да се храни.МОШЕНИКА ни прати хапчета против глисти и шампоан,който бяха със изтекъл срок на годност.Просто този човек не е човек и по добре не си зимайте кученце за да нямате проблеми.