сладур си търси нови стопани
Публикувано: 29 May 2006 - 02:34 PM
Публикувано: 29 May 2006 - 03:44 PM

прочети правилата за подписите
Публикувано: 29 May 2006 - 04:32 PM
Който живееше в Люлин 7?

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 31 May 2006 - 08:58 AM
Публикувано: 31 May 2006 - 11:08 AM
Тези дни беше на антибиотик, заради ухапване от друго куче, трябват му 14 дни и ГОДИШНА ВАКСИНА /чака си я от коледа ама няма кой да го заведе :(/ , след това още 14 дни вниматено с извеждането, бих препоръчал изолация, но той и сега не е изолиран :(((
Роден е на 3 октомрви 2005, не е на половин година!!!!!!!!!!

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 31 May 2006 - 11:59 AM
Публикувано: 31 May 2006 - 08:44 PM
Ku4enceto vse o6te si tursi dom. Ako vse pak nqkoi ima jelanie i vuzmojnost da vzeme Archi moje da se obadi na 0899998074 i da pogledne negovite snimki na http://store1.data.bg/alice/archi.
Публикувано: 31 May 2006 - 08:46 PM
Цитат
От bushkata: За потребителя "Влади" - съм писала тук.
Ku4enceto vse o6te ne e dadeno... ili po-skoro prosto ni podlugaxa...:-( Ako imate jelanie obadete ni se na 0899998074 za da vi dadem malko pove4e informaciq... Ku4eto si zaslujava...
Моля, пишете на кирилица!
Публикувано: 31 May 2006 - 10:18 PM
Какви са хората, които взимат куче зимата и на пролет вече не го искат?
Кой е човекът, който им го дава и какви ли обещания сте изприказвали, за да ви се довери?
Давате го на първия срещнат и виж ти!-след един час той вече не го искал!
А вие и всички, които подаряват кучета, котки, хамстери, тарантули, хлебарки и червеи - как си представяте всъщност нещата? Че първото дете, което иска да зарадва кака и вземе животно ще го гледа добре? Или на някой му хрумва - Я какво сладко псе! - взима го и пак изненада! - то иска да се храни, цапа, шуми, иска движение и какво ли още не! Я вън! Готово! Няма и час и човекът вече знае, че не го иска!
Да гледаш животно, да подариш животно - това е ОГРОМНА ОТГОВОРНОСТ!
Трябва да мислите за години и години напред! 10, дай боже 15 и нагоре!
Някой си искал куче за вилата, щото е по 24 часа там. Въпросът тук е - а зимата? Щом е вила - едва ли ще е там 24 часа?
Друг искал куче, малко, защото е на квартира. Ок, като си смените кварирата и новата хазяйка не дава?
Искам куче, защото болонката на баба ми почина. Баба ми е на 82 г. и иска да е бебе. Извинявай, но като я надживее кой ще го гледа?
Младо семейство сме и искаме куче. А мислили ли сте дали премате като нещо нормално съжителството на куче и дете?
Това са само част от въпросите и голяма част от причините за "подарявам любимия си пудел поради семейни причини" .
Не знам колко от вас са планирали и нагласяли живота си, преди да си позволят да имат деца.
А колко от вас са се отнесли също толкова отговорно и при взимането на куче?!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 May 2006 - 10:35 PM

Арчи - сега:

Вход

Горе
Цитиране +