Бубето - едно безкрайно изстрадало куче за тези които наистина обичат животните
Публикувано: 19 July 2011 - 07:14 PM
Мили, хора, искам да ви благодаря сърдечно за помощта, която оказахте като дарихте парички за операцията на Буба! Всички ние успяхме да съберем необходимата сума за нейната операция. За мен това е доказателство, че все още има хора и то със сърца. Всяко едно сторено добро се връща! Оства ни само да стискаме палци на момичето, защото битката за оцеляването й тепърва започва. Ще пиша тук, когато имаме повече информация за състоянието й.
Благодаря ви, че ви има!
Благодаря ви, че ви има!

Публикувано: 19 July 2011 - 07:31 PM
Браво, изключително много се радвам!!
А ще се търси ли приемен дом на момичето ?
А ще се търси ли приемен дом на момичето ?
Публикувано: 20 July 2011 - 11:59 PM
Здравейте, имаме хубави новини - момата днес се е изходила
За сега нещата вървят добре. Да видим как ще се справим с намирането на приемен дом.
Скипър, на нас все още ни трябват парички, защото не е свършило нищо напълно - има още време за престоя й там, за контролните снимки и пр. И ако нещо от това, което събрахме остане ще пренасочим за друга нуждаеща се животинка.
По коя сметка сте превели парички и как са имената Ви?

Скипър, на нас все още ни трябват парички, защото не е свършило нищо напълно - има още време за престоя й там, за контролните снимки и пр. И ако нещо от това, което събрахме остане ще пренасочим за друга нуждаеща се животинка.

Публикувано: 21 July 2011 - 08:47 PM
Окей, те нали са си първоначално за Бубка
Преведох на форумската сметка както винаги:
http://forum.dog.bg/...82%d0%ba%d0%b0/
Те ги разпределят на тези, за които са предназначени.

Преведох на форумската сметка както винаги:
http://forum.dog.bg/...82%d0%ba%d0%b0/
Те ги разпределят на тези, за които са предназначени.
Публикувано: 21 July 2011 - 10:11 PM
Разбира се, че те са си за нея.
Днешната хубава новина е, че са я разходили ... Едното краче, я боли, но си помага с другото. И това само след 4 дни
Има надежди това момиче да тича скоро, като я гледам как се справя.
Не й беше до снимки, но аз нали съм нахална:
Днешната хубава новина е, че са я разходили ... Едното краче, я боли, но си помага с другото. И това само след 4 дни

Не й беше до снимки, но аз нали съм нахална:

Публикувано: 25 July 2011 - 11:28 AM
Здравейте,
Много се радвам че кучинка е добре и че ни осведомявате как е тя! С нетърпение очакваме да се оправи напълно. Ние също преведохме малко трохички за нея миналата седмица. Моля пишете отвреме навреме как се справя Бубето! Също благодаря ви че се грижите за нея!
Много се радвам че кучинка е добре и че ни осведомявате как е тя! С нетърпение очакваме да се оправи напълно. Ние също преведохме малко трохички за нея миналата седмица. Моля пишете отвреме навреме как се справя Бубето! Също благодаря ви че се грижите за нея!

Публикувано: 09 August 2011 - 08:21 PM
Здравейте, мили хора! Извинявам се за забавянето на ъпдейта за информацията около нашата мила буболечица. Имам една страхотна новина - намерихме й приемен дом .... зная, че не е постоянен, но надеждата е там - има я. Тази мома-късметлийка ще си има собствена стая :))
Искам да изкажа своите благодарности към всички, които ни подкрепяхте през цялото време. За момента тя е добре и ходи самичка, което за нас и лекуващите я доктори (вярвам) е голяма награда!
Благодаря ви, хора, че ви има и помагате напук на всички лошотии около нас!
Искам да изкажа своите благодарности към всички, които ни подкрепяхте през цялото време. За момента тя е добре и ходи самичка, което за нас и лекуващите я доктори (вярвам) е голяма награда!
Благодаря ви, хора, че ви има и помагате напук на всички лошотии около нас!