Търся си малка булончица на 3-4месеца
По възможност мъжка да е - може и да не е честокръвна булонка, но пак да е малко сладко и рошаво и да не расте :)
Търся си булонка
Публикувано: 29 May 2006 - 09:55 PM
Влади-аз видях една обява където подаряват кученца и те приличат на болонка!Ако искаш подробности кажи!
Публикувано: 30 May 2006 - 10:08 PM
Цитат
Цитат
Влади-аз видях една обява където подаряват кученца и те приличат на болонка!Ако искаш подробности кажи!
Да, искам - ако можеш дай линк - благодаря, че ми помагаш!
Влади, имаш си друг ник, при това регистриран. Защо не влизаш с него? n)
п.п. Тъй като посочения линк в момента не работи (както често става с дата.бг) - ще кажа с две думи за какво става дума там. Там пускаш поредната тема, че искаш куче и споменаваш далматина, който беше там преди време. Един човек ти предлага да те ЗАКАРА до изолатора, на което ти отговаряш, че ... "аа, старшен си, много ти благодаря, ама нямам време, айде да го вземеш и да ми го докараш?" n)
п.п.п. В една тема h0s7a казва, че е дете, а в друга пита - на кое куче му израства кост в мозъка и полудява, защото е решил да си вземе ротвайлер и се страхува за ДЕЦАТА си bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Страница 1 от 1