Кучка роди кученца на Орлов мост
Публикувано: 20 September 2011 - 04:43 PM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 21 September 2011 - 07:43 AM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 21 September 2011 - 02:14 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 22 September 2011 - 12:13 AM

Оби е много смел и закачлив, дупи се и се закача с лапичка. Утре ще го вземат в приемен дом

Ори (на преден план) е по-срамежлив, а Оги (съответно, на заден) е най-срамежлив.

Офелия също я чака приемен дом. Засега няма къде обаче да подслоним Отава и Одри. Ооо, идеи?

Лека ноооощ!

Опс, пропуснах Оливия - и тя навярно вече спи във временната си квартира, каква ти квартира, цяла къща с двор и четирикраки другари

Това мнение е редактирано от Ina Gencheva: 22 September 2011 - 12:17 AM
Публикувано: 22 September 2011 - 01:37 PM

А отначало като четях темата не мислех, че имат много шансове за оживяване там на Орлов мост!
Публикувано: 22 September 2011 - 06:39 PM
Светлооката Офелия вече ми е на гости, фризирана и готова утре да ходи на друго гости. Поздрави от Оги и Ори

А там на полето останаха кални Одри и Отава...Остава ни и най-важното, но и най-трудното - да хванем и кастрираме мама. Днес не успяхме, но не се отказваме.
Публикувано: 23 September 2011 - 08:26 AM

ВИПАССАНА
Публикувано: 23 September 2011 - 05:18 PM
Ина, хайде да водим Одри при приемното й семейство. С Отава не знам какво да правим. Ако никой не я иска - на хотел?

ВИПАССАНА
Публикувано: 23 September 2011 - 05:36 PM
Ina Gencheva, в 22 September 2011 - 06:39 PM, написа:
E, кой е като нас с Ронго, уредихме се със Шекспирова героиня!
Ама ся ко? Офи? Фели? Как да викам на фъстъчето? Видях се в чудо с туй лирично мелодраматично име. Усетих се, че цял ден й викам Бебе и Беби.
Знам, че всички искате снимки. Най-рано утре, фотото ми е заграбено от половинката.
Много е добричка, ще видим нощес как ще минат нещата, но не очаквам проблеми. Постлах й вестник, изпишка се на него, умно бебче. Ронго засега е леко учуден, но приятно.
Публикувано: 23 September 2011 - 08:20 PM

Прибрахме и другите две, не ни се искаше преди да хванем мама, но общо взето в някои ситуации нямаш избор... Всъщност то винаги е избор, дали е правилен е трудно да си сигурен...
Одри в ляво, Отава в дясно. Оги по-средата вече е вътрешен човек, а на Ори не му се наминаваше със снимки и се кашира да спи :)

Едната от двенките утре ще я пробваме в примен дом, не се знае дали ще я приеме кучето там. За другата чакаме кандидат. Хайде, весело е с бебе куче, едно пико и ако няма да ни уплаши!

Дени, благодаря, че ги докара!
Публикувано: 24 September 2011 - 11:42 AM

ВИПАССАНА
Публикувано: 25 September 2011 - 09:58 AM
И направо ми къса сърцето като я гледам как ходи души и вие като вълчица!

ВИПАССАНА
Публикувано: 25 September 2011 - 07:14 PM
Нямате представа колко съм щастлива, че взех Офелия, това кутре е злато. Пишка и ака в тоалетната, сама си го измисли. Заиграва Ронго, но не е никак досадна. Яде без капризи. Няма нужда да припадаш от повторение, докато викаш Не. Аз съм гледала само риджбекски кутрета, които са неописуемо бедствие. Това кутре е просто мечта, гледа те в очите със своя бистър поглед и иска да отгатне твоите желания. Няма такова кутре.
Еее, не че не изгриза един кабел, но мил е патило е изключва тока. Все пак си е кутре