Кучка роди кученца на Орлов мост
Публикувано: 06 November 2011 - 12:45 PM

Ето я милата нехващаема Уашита, днес ще бъде кастрирана в Богров, а в сряда м/у 8 и 5 трябва да я вземем обратно, колкото по-ранен час, по-добре за кучето.

Аз също съм на мнение, че ще е по-добре да я върнем в Княжево: локалното на Орлов мост сега е в ремонт, а и на поляните тя живя 3 месеца, определено й е по-познат района, тя не беше и квартална около Орлов мост определено. Нека и другите си кажат мнението по въпроса.
Ето и снимки на малката Оливия от новия дом

и на Отава-Ема (последно това ще е името)

а тук е на работа в офиса:

Публикувано: 06 November 2011 - 02:14 PM
И аз мисля, че ще е по-добре да си остане на поляните кучицата. Орлов мост е крайно неподходящо място за четирикраки.
Публикувано: 06 November 2011 - 09:13 PM

Публикувано: 07 November 2011 - 09:17 AM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 07 November 2011 - 12:26 PM
Ma-ti, в 07 November 2011 - 09:17 AM, написа:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 November 2011 - 05:51 PM

Но много се радвам, че успя да я хванеш и ще се спре притока на кученца!
Публикувано: 07 November 2011 - 09:17 PM
А по логиката на кастрирай и върни, на Орлов мост ще се появи неин заместник.
Иначе и на мен ми хареса много мястото на поляните, там е спокойно и безопасно. Въпреки строежите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 08 November 2011 - 11:08 AM
bushkata, в 07 November 2011 - 09:17 PM, написа:
А по логиката на кастрирай и върни, на Орлов мост ще се появи неин заместник.
Иначе и на мен ми хареса много мястото на поляните, там е спокойно и безопасно. Въпреки строежите.
Ма-ти със сигурност няма да е вечно там. Затова се поинтересувах за пазача. Къщите, които пазят са построени преди 10 години, съответно и те са там от толкова време. Като изгледите са: ако не никога да не се продадат, то не в близкото бъдеще. Както писах по-горе, докато съм там ще ходя всеки ден да виждам и храня Уашита.
Разбира се, аз искам най-доброто за нея, а не знам какво е положението на предишното й местообитание, нито познавам жената, която я е хранила, а Културиста съм виждал един единствен път.
Искам да използвам храста-къща, ако се наложи и за в бъдеще и отначало се опасявах, дали това ще е възможно, ако Уашита остане. Но тя сама си избра да се премести около караваната и строежите. Така, че тя там е добре дошла!
Не мисля, че на Орлов мост ще й е по-добре и че изобщо ще остане, ако я върнем там, тя просто отбягва хората.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 09 November 2011 - 11:17 AM
Много се радвам за всички!
Публикувано: 15 November 2011 - 01:28 PM
Със същия бус за Швейцария тръгнаха и други герои от форума. Сега само тези снимчици пускам:
Последна разходка с големия добър бавачко Ронго:

Запознанство с Пабло:

Фея и Ори се канят да тръгват:

На добър път, малките!

Те отидоха в приют. Не знам дали ще разберем повече за бъдещето им.
Публикувано: 16 November 2011 - 11:37 AM
Мил, разбира се, че ще научиш за бъдещето им. Не отиват в концлагер :)
Част от сърцето ти е вече в Швейцария чрез нежната Фея, а обратна връзка със сърцето винаги има :) Стига да поискаш. Може да им пишете след време...знаете...
Темата се разви повече от прекрасно и не знам що дири още в този раздел :))
Отново да поздравя всички, които участваха в тази одисея! Нямаше как по-добре да приключи тази история