Вихра е била натирена на улицата през лютата зима, само на десет месечна възраст. Явно не е преличала достатъчно на Немската овчарка на съседа ...
Тя бе само кожа и кости, но една добра жена почна да се грижи за нея и тя стана много красива! Вихра сега е на около годинка и малко, вече е кастрирана и има ваксина срещу бяс! Тя е наистина много ума - изпълнява команди, вози се без никакъв проблем в кола, дори й е много приятно, ходи на повод има и х. навици!!
Вихра е идеална и за апартамент, защото не е много едра, също би била и много добър пазач, но в НИКАКЪВ случай на верига!!! Дава се само на отговорни хора, защото много бързо се привързва и има нещо като страх от изоставяне, просто е много любвеобилна!
Търсим й добър дом, където ще бъде много обичана, тя го залсужава!!!
Може да ми пишете за Вихра на имейл i_help_and_you@abv.bg или тук!
Полу НОК-а Вихра търси сърце, което да пази! Възможно най-скоро!
Публикувано: 20 July 2011 - 04:05 PM
Публикувано: 14 August 2011 - 02:26 PM
Вихра вече я няма ... едната версия е, че някаква жена я е взела, а другата, че служител на бензиностанцията, на която Вихра живееше, я е закарал на някакво село ... След като я кастрирахме всички я пожелаха и стана страхотно куче, а преди това не им се ходеше до Богров, за да я кастрират, а беше и бременна ... глупави хора!
Вихра вече я няма и аз не знам къде е, как е, дали е на верига, дали тича свободна и се радва на новия си живот, не зная ... Поне се радвам, че е кастрирана и няма да ражда! Тя е едно прекрасно куче, дано си щастлива мила :(
п.п. Никой не иска да ни кажа къде наистина е ...
Вихра вече я няма и аз не знам къде е, как е, дали е на верига, дали тича свободна и се радва на новия си живот, не зная ... Поне се радвам, че е кастрирана и няма да ражда! Тя е едно прекрасно куче, дано си щастлива мила :(
п.п. Никой не иска да ни кажа къде наистина е ...
Публикувано: 14 August 2011 - 09:10 PM
Много отвратително и много долно ... Ама аз какво да искам, тези там дори не знаят какво означава думата кастрация, добре че баща ми им обясни като на идиоти, за да схванат какво е ... Много ми е жал за нея, защото беше адски умна и красива, много величествена и любвеобилна, тя е едно прекрасно куче, дано да е добре :/
Страница 1 от 1