mn iskam mops4e
Публикувано: 22 July 2011 - 02:30 PM
Извини ме за отговоря... Ако искаш някой да ти подари, просто накарай с възможности да го направи! Но иначе много кученца от прекрасни породи, а и прекрасни такива, които нямат специална порода, а са толкова красиви, имат нужда от дом. Просто отиди в един приют или разгледай Без Дом!
Публикувано: 22 July 2011 - 07:21 PM
kris4e, в 22 July 2011 - 02:30 PM, написа:
Извини ме за отговоря... Ако искаш някой да ти подари, просто накарай с възможности да го направи! Но иначе много кученца от прекрасни породи, а и прекрасни такива, които нямат специална порода, а са толкова красиви, имат нужда от дом. Просто отиди в един приют или разгледай Без Дом!
здравейте и аз много искам мопс,но мога да заплатя 300лв за него,но немога да намеря за тази цена,ако някои може да ми помогнее да ми пише
Публикувано: 22 July 2011 - 07:41 PM
Защо мопс?
Можеш да осиновиш куче и да спасиш един живот... също осмисляш и своя, с мопс или не!
Можеш да осиновиш куче и да спасиш един живот... също осмисляш и своя, с мопс или не!
Публикувано: 23 July 2011 - 08:51 AM
parrot_66, в 22 July 2011 - 10:41 PM, написа:
И аз искам Какаду ама нямам пари,затова гледам корели.Не можете ли да си осиновите бездомно животно.
не ти трябва Какаду няма такива досадни същества плус това много кряскат и са агресивни,незнаеш кога ще те нападне.имаме вече 15 години жълто качулато какаду и не го препоръчвам на никой
Публикувано: 24 July 2011 - 01:42 PM
Ако вашите имат възможност да поемат разходите за едно мопсче, то защо не ти купят? За няколко месеца ще дадете къде къде повече от 300 лв, така че не виждам къде е проблема. А и също така си мисля, че човек ако наистина много иска нещо ще намери начин да го получи
Нещата в тоя живот не стават толкова лесно. Трябва и малко усилие да се положи.
Публикувано: 24 July 2011 - 02:21 PM
nETq, в 24 July 2011 - 11:42 AM, написа:
Ако вашите имат възможност да поемат разходите за едно мопсче, то защо не ти купят? За няколко месеца ще дадете къде къде повече от 300 лв, така че не виждам къде е проблема. А и също така си мисля, че човек ако наистина много иска нещо ще намери начин да го получи
Да те поправя един мопс не струва 300 лева а между 600 и 800 лева защото все пак говорим за истински мопс а не подобие.моето мнение е че трябва да изчака с мечтата си за мопс защото ако неможе да си позволи да си го купи какво остава за разходите след това!!!
Публикувано: 25 July 2011 - 02:14 PM
dilqn, в 24 July 2011 - 02:21 PM, написа:
Да те поправя един мопс не струва 300 лева а между 600 и 800 лева защото все пак говорим за истински мопс а не подобие.моето мнение е че трябва да изчака с мечтата си за мопс защото ако неможе да си позволи да си го купи какво остава за разходите след това!!!
Съгласна съм, но цената на подобията пада всеки ден и ако те не могат да си позволят подобие какво остава за родословно? А и наистина след това грижите за едно малко бебе изискват повечко финанси докато поотрасне и нещата влезнат в норма.
Преценете възможностите си и ако сметнете, че сумите са непосилни за вашето семейство по-добре си осиновете кученце от приют. Има толкова много мъници търсещи дом
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +