Третият куч е загинал миналата неделя

Дано поне всичко да е свършило бързо и без агония.
Кайа е вече в приемен дом. Много благодаря на приемната стопанка, че намери местенце и за тази душица в дома си. Благодаря и на едно момиче от форума, което пожела да остане анонимно и ни помогна с 25 лева за престоя в приемния дом.
Дадохме и хапчета за вътрешните гадини, по-късно днес ще я изкъпят, напудрят срещу бубите и ще я представят на останалата част от глутницата в приемния дом.
Историята се оказа следната. Кайа изглежда като малко момиче, но всъщност е на около година и половина и е майка на двамата други кучовци там. Миналата година и тя е била блъсната, вила е цяла нощ, не е можела да движи задните крачета. единственото, което са направили хората от бензиностанцията е да и дават храна. Тя се е справила с травмата съвсем сама и сега няма иследа от нея, поне не и външно. Едно момче каза, че са я наричали Роши.....хм
Кучанка както и предполагах се оказа трудно доверчива, зарадва се на храната но трудно ни позволи да и сложим нашийник. Голямо шубе беше, но даже и не изръмжа. Просто завря опашката между краката и...В колата я качихме на ръце, тя сякаш започна да разбира, че всичко това е за нейно добро и се държа през целия път изключително прилично! Браво, момичето ми!
Безкрайно е добричка, просто я е страх от всичко ново. И от нас, хората. Защо ли....
Кайа е в добри ръце сега и от тук нататък и предстоят много приключения, които ще завършат, сигурна съм, с щастливо осиновяване.
Остава бебето. Бебе, бебе, ама си е доста големичко, вероятно около 15 кг. и ако се вярва на хората от бензиностанцията, е някъде на около 5 месеца. Моят капацитет в момента е изчерпан, а малкият остана сам самичък там. Само се моля да не тръгне да търси мама и сестра си.....
Оставих малко гранули, едно момиче от бензиностанцията каза, че ги хранят, но ако се съди по вида им, не е много редовно.
Дайте идеи какво можем да напарвим за това момче, че ще ми се скъса сърцето. Той е още по-голям шубелия и от Кайа. Взима храна от ръка, но не позволява дори да го погалиш. Не ръмжи, не напада, просто се отдръпва на 10 сантиметра от ръката ти.
Дано оцелее докато и за него измислим нещо.
Ето и малко фотоси.