Здравейте отново!Бруно перманентно е с корем като на жабока Кермид-познайте защо!Горкото животинче-подложено е на строгата диета на Алф-да яде колкото и когато може

.Но не се оплаква, справя се геройски с тази калорична офанзива от моя страна и резултатите не закъсняха.След седмица при мен, вече разширих каишката му с близо сантиметър.Помните ли нежното девойче от предишните снимки, което го държи на повод?Тя, заедно с приятеля и, са го били открили и е бил при нея, докато го поема аз.Вчера двамата ни дойдоха на гости в клетката и тя остана изумена от положителната промяна -външна и витална.В сравнение с техния 6 годишен англ. сетер, Бруно изглежда като на не повече от 8 месечен.Лично мен не ме интересува колко ще расте още, дали ще приеме нормите за породата си, дори дали изобщо е някаква порода.Казвам го само за ориентир.От главата започна вече ефектът на копринения косъм да си проличава.Това, което реших, че са едри люспи от пърхут, всъщност се оказаха стари корички от дребни ранички-ухапвания като от зъб или от дребните паразити, пирували си до пръсване от него.Явно кожата му се прочиства и от тях сега.Все по-често се разхождаме без повод, когато е пусто и не рискувам да го прегази кола или да срещнем минувачи, негативно настроени.Но такива са рядкост, може би защото визията на Бруно предизвиква предимно симпатии, той припка весело около мен и не проявява нездравословен интерес към хората, с които се разминаваме.Забелязах, че ако е тъмно вече, той поналайва някой, особено ако е близко до дома.Определено се изживява на пазач вече не само в апартамента.Агресия няма към никой, с други кучета се разбира добре, обожава да го гали всеки и е моя сянка.Подгонва котките с едно скимтене, сякаш им казва "ама аз искам да се гоним и играем,къде замина под тази кола (на това дърво) ?".

Ако и да е бит с пръчка, подхвърля ли му някоя по-тъничка и малка, с радост отива да я вземе и ми я носи.Но иначе с подозрение и сконфуз наблюдава метлата с голяма дръжка, кога премитам в нас с нея.Сега малко снимки отпреди 6 дена-отпреди да му отеснее още каишката: