Здравейте, моето коте Джина - синя британка на 9 месеца - падна от 3 ет на 16.03.2011! "Беше малкия Дявол"- казаха лекарите! нямаше счупвания , а само изкривяване на долната челюст. Беше упоена и и направиха луксация /наместване/, но не беше успешна и на следващия ден я упоиха отново , за да и сложат скоби на челюстта. По време на втората упойка котето спряло да диша - за 1-2 мин /поне така казаха лекарите/, в следстие на което тя получила мозъчен хипокс.След като излезе от втората упойка- котето ми беше като труп 5-6 дена- не се движеше, не си отваряше очичките, пишкаше след като и се масажираше пикочния мехур и я храниха само със спринцовка с пастет.......... На 6 ден я изписаха от болницата и казаха , че трябва време, грижи и любов да се възстанови. В деня ,в който си я доведох в нас разбрах ,че тя не вижда:-(((( Вече 5 месеца е така , не вижда , НО ПРОБЛЕМЪТ Е ,че не иска да пишка и ака в нейната тоалетна, а го прави навсякъде другаде , но не и там. Апаратамента стана тоалетна- пръсках с какви ли не препарати , за да я накарам да се изходи в нейната тоалетна - и не. Нощнж време ако се изпишка или изака ме буди с мяукане да стана да изчистя- това е вся ка нощ поне по 1 2 пъти.................................................
НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ КАКВО ДА ПРАВЯ - борих се 5 месеца с надеждата ,че ще оправим това , но лекарите казват, че няма такава операция която да и помогне и че при спирането на въздуха доста и се е увредило мозъчето. Моля ако някой е чувал такъв случай до сега - нека ми пише - или нова идея как да я "дресирам " да не пишка навсякъде?
Благодаря ви предварително!
Всякаква информация ще ми е от полза!
Владислава - 0888 328 0888
Загуба на зрение и обоняние след операция! ПОМОЩ
Публикувано: 08 August 2011 - 09:43 PM
Пусни тема и във ветеринарния подфорум.
http://forum.dog.bg/...BD%D0%B5%D1%82/
Там ще могат да те насочат ако има още какво да се направи, за да се подобри състоянието на Джина :)
http://forum.dog.bg/...BD%D0%B5%D1%82/
Там ще могат да те насочат ако има още какво да се направи, за да се подобри състоянието на Джина :)
Страница 1 от 1