Въпроси относно PTC
Публикувано: 19 June 2012 - 07:41 PM
Bullet мисля, че си заминаха.
PTCbox - сайтът е ок и плаща, проблемът е само при теб явно.
Публикувано: 02 July 2012 - 05:42 PM
Тъй като от няколко дни възобнових цъкането на реклами, но не успявам да вляза в Buxmatrix, Bulletbuh, Iconbox...Та се зачудих дали са все още "на пазара" и функционират?

Моля някой да ми обясни, защото се зачудих дали има вариант да са ми изтрили регистрацията и де да знам и аз, какво трябва да правя, че да възстановя акаунтите.

п.п.Само да си кажа за JillsclickCorner , че реших там да цъкам само най скъпите реклами(преди всичко карах подред)...Трудно ми е принципно, не за друго, а защото така оставам с усещането, че съм свършила някаква работа наполовина...ама важното е, че 10-20 е винаги повече от нула.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 07 July 2012 - 12:39 AM
За JillsclickCorner - така ви бях предложила в началото - кликайте само по-скъпите реклами, освен ако нямате свободно време в излишък.
От мойте програми всички са си тук и продължават да плащат. Успях да се ъпгрейдна в Мatrixmails и да изтегля $2,80 от там. Сега, ако има кой да клика там, щ събираме малко по-бързо за теглене.
В PTCBoх сме си екстра - там най-бързо се събират за теглене (въпреки, че и от там има отлив). Когато успея, ще ни ъпгрейдна и там още малко, за да става още по-бързо.
Чакам да се съберат малко повече доларчета, за да ги препратя на Мил. Като го направя, ще дам отчет в другата тема.

Публикувано: 08 July 2012 - 11:26 PM
Сега си правя един сайт за набиране на реферали (полага ми се от ъпгрейда в Маtrix), та мога да включа още някой линк.
П.С. Моля, кликайте и в Matrixmails - докато трае ъпгрейда дори с 1 клик на ден не е зле

Публикувано: 10 July 2012 - 12:29 AM
Francesca, в 09 July 2012 - 05:56 AM, написа:
Мил още води Buxmatrix и ImperialGetCash.
Ок, включвам и трите. Дано има успех рекламирането.

Публикувано: 10 July 2012 - 04:39 PM
Мен ме нямаше в цивилизования свят за седмица, иначе съм на линия.
Току-що изпратих на общата PayPal сметка събраното при мен от средата на март до сега по личния баланс - $15.92 . "Цунках за сбогом" хубави сумички освен в BulletBux, и в Legit-Bux, incrasebux и Iconbux, ама здраве да е!

В останалите сайтове още не съм достигнала минимума, но се надявам и това да стане, преди да отгърмят.
Това са плащанията от отделните сайтове:
- ImperialGetCash $4.50
- PTC BOX $2.03
- Clicksia.com $1.00
- JillsClickCorner.com $1.00
- Incentria.com $1.00
- NeoBux $1.96
- Clicksia.com $1.00
- PTC BOX $2.02
- Iconbux $1.41
Публикувано: 13 July 2012 - 07:24 PM

По отношение Matrixmails да си кажа неволите и въпросите...Там на ден има по 1 реклама сигурна, понякога са 2 и мнооого рядко са 3.Нали цъкам където трябва и толкова отпускат по принцип ми е въпросчето? ...И не мога да го схвана баш на какъв принцип е(напоследък когато ми изпадне време кликам и това е по всеки възможен час на деня), но ми се зароди подозрение, че е на точен час обновяването, катo при Buxmatrix примерно?Ако е така, ще се налага да навивам аларма за подсещане, както преди, но в следващите дни ще е трудна задачата, не за друго, ама слагам аларми за всичко и обикновенно като ми звънне телефона гледам тъпо и хич не знам и не помня за какво точно ме подсеща

Хубав ден от мен и успех на всички цъкащи и взели присърце тази толкова хубава и спомагаща инициатива

Публикувано: 13 July 2012 - 10:51 PM
В този сайт си кликам от 2001 г. и никога не са били много рекламите. Обаче има много готини бонуси

Клика ли вобще някой там? Защото за последната седмица не ми е отчело никакви стотинки от реферални кликове.

Публикувано: 14 July 2012 - 09:44 AM
Тази седмица цъкам от понеделник - каквото пуснат.
Имам общо $1.255 от кликане и $0.330 от е-mail-и по баланса ми, не съм събрала още минимума от $2.
Надявам се да не съм се регистрирала грешно и да пълня гушата дявол знае на кого - никъде не ми пише на кого съм реферал.
Публикувано: 14 July 2012 - 11:21 AM

Странно е, че не ти е отчело нищо, защото и аз тази седмица мисля 2-3 дни пропуснах и то защото бях забравила предишния в колко часа съм се присетила....обаче днес ги нацелих(и buxmatrix също) в точен час.

Публикувано: 14 July 2012 - 11:21 PM
ще ви помоля да ми пратите на лични мейлите, с които сте регистрирани там, за да мога да пиша на админа, че има проблем и какъв е. От как изтеглих парите преди около седмица, та до ден днешен общия баланс (където трябва да влизат и рефералните) и личния ми баланс са едни и същи.
А който е получил съобщението - може да потвърди и тук.
Важно е да разберем какво става и да оправим нещата.