mil_, в 24 August 2011 - 11:08 AM, написа:
Ами има начинът, който описах - да си направите акаунт в Alertpay и от там да прехвърлите на мен. Само трябва да видя дали не искаха да са верифицирани, затова още не давам линк към Alertpay, но е моя грижа да го проверя и ще дам точни инструкции.
Но ако това ви се вижда много сложно, значи няма начин.
Една регистрация не е кой зае какво, пък после тези неща вършат работа - може да се пазарува онлайн и пр.
Ами сложно ми се вижда да си призная,особено тегленето и прехвърлянето, но ако дадеш точни инструкции, ще се запася с няколко опаковки валериан и ще се пробвам да преборя интернет -лабиринтите.
Ами така е ..Ето аз съм конкретен случай, че като съм имала възможност да се науча-го отричах интернет и компютрите като цяло, ама нека ми е трудно сега...на дърти години трябва основни неща да уча.Абе ако си заслужава каузата, ще се учим, какво да правим.
Само не разбрах заслужава ли си да се пробвам с регистриране в последните 2 сайта, че нали казвате не били от най надеждните, малко давали, а и нещо ме уплашихте с допълнителни усложнения...Там Бушката някакви потвърждаващи цифри обясняваше, а сега и тези прецаканите реклами, знам ли...Да не се оплета в мои стил.
Абе ще се пробвам, пък каквото стане.
Не ми обръщайте внимание, щом почнах и някакви задълбочени монолози да си провеждам публично, не е на добре работата...
p.с...По отношение кредитните карти бих ви посъветвала всички да си извадите предплатени.Аз лично имам няколко такива на Виза(изваждането струва 5-10 евро), които са ми специално за интернет-пазаруване(е те стават за всичко).Т.е вкарваш сумата, която е необходима и си ок.Няма възможност нищо да се случи непредвидено.С нея принципно и в България теглят спокойно от банкоматите, само картата трябва естествено да е изпратена в България

.Тук лично са доста разпространени, като най сигурни и много рядко някои оперира в интернет с класическите кредитни карти.Хубавото е, че важат и за нормалните магазини и каквото ви дойде на акъл.
С две думи кредитна карта, която обаче има като наличнo, само каквото човек си прецени.Дори да ти я откраднат или да ти я разбият, най много да загубиш, каквото имаш за момента вътре.А то може да е 5-10 евро постоянно и само при необходимост големи суми, обаче които ако са по предназначение се изтеглят моментално от чакащата страна.