Въпроси относно PTC
Публикувано: 12 September 2011 - 12:59 PM
Ами този сайт беше в група с други два и бяха плащали 6 месеца досега, очевидно са отворили нов само да посъберат малко свежи парички преди да гръмнат. Така или иначе нищо не губим.
Тази вечер или утре ще ви предложа още един, където получих вече плащане.
Тази вечер или утре ще ви предложа още един, където получих вече плащане.
Публикувано: 12 September 2011 - 03:38 PM
Жалко, че тъкмо бяхме стигнали сума за теглене в HTM-а. Здраве да е.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 13 September 2011 - 09:45 AM
Публикувано: 14 September 2011 - 02:10 PM
И аз се регистрирах в промоционалния/далаверски ден
..ImperialGetCash-grigo009(този ник избрах ей така за разнообразие
).Еее много надобрях с тез сайтове...Шегувам се естествено.
Обаче не мога да се сдържа да похваля Мил...Тя мисли за нашето комплексно всестранно развитие и наблюдавам, че лека полека повдига нивото
...Преди се изискваше само внимание и съсредоточеност, сега се прибави и основна математика...
Тази сутрин все още полусъбудена и между някакви хранения на животни реших да цъкам..Най новия сайт обхваща почти всички досега познати похвати за верификация+ малко математика за цвят...много е забавно(поне за мен
).След някои реклами има цифри, които да попълниш, след други- цифри, които просто да цъкнеш и след трети математика...т.е примерно 8+6=и се очаква верен отговор.Днес точно след нещо от сорта на 8+6 или 9+4 не помня вече...естествено, че ми дойде отговора веднага, но тъй като съм явно наистина травмирана и несигурна от липса на опит по отношение всичко свързано с тези сайтове, прибягнах за по сигурно до смятане с пръстчета
...Поне 15-20 години не го правя това упражнение, ама Мил можеш да си горда с мен, защото освен несъбудени мозъчни клетки и проблемна донякъде ученичка(по отношение интернет де), това показва и желание.
Нямаше начин да не споделя, ако знаете как сама съм си се смяла, просто не е истина.И ако не друго, поне денят ми досега е много весел.
Положителен и усмихнат ден желая от сърце на всички.

Обаче не мога да се сдържа да похваля Мил...Тя мисли за нашето комплексно всестранно развитие и наблюдавам, че лека полека повдига нивото

Тази сутрин все още полусъбудена и между някакви хранения на животни реших да цъкам..Най новия сайт обхваща почти всички досега познати похвати за верификация+ малко математика за цвят...много е забавно(поне за мен

Нямаше начин да не споделя, ако знаете как сама съм си се смяла, просто не е истина.И ако не друго, поне денят ми досега е много весел.
Положителен и усмихнат ден желая от сърце на всички.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 14 September 2011 - 02:16 PM
И аз днес съм с нови открития - зациклих се да проверя дали Bux-Matrix дава пари от отваряне на мейли. Да, ама не.
В крайна сметка се оказа, че пари дават, но след като отвориш мейла и кликнеш на линка в мейла "Click the link to receive credits", след това почва едно обратно броене от 14 и в края се казва, че си получил парички за този линк.
В крайна сметка се оказа, че пари дават, но след като отвориш мейла и кликнеш на линка в мейла "Click the link to receive credits", след това почва едно обратно броене от 14 и в края се казва, че си получил парички за този линк.

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 15 September 2011 - 10:06 AM
Аз едва днес видях промоцията в ImperialGetCash
и се регистрирах - пак amigos, обаче нямам нито една налична за кликане реклама...аз ли не разбирам нещо? всички са сиви...помагайте

Публикувано: 15 September 2011 - 01:40 PM
E, хитруват. Направиха промоция, сега няма да позволят на хората толкова лесно да стигнат кешаут. Искат да убедят новодошлите, че трябва да се ъпгрейднат, за да има смисъл. Кликаш когато има и това е
Може да провериш вечерта пак, ако пак няма - здраве. То от самия факт, че си се регистрирала, има бонус, така че не го мисли, колкото-толкова.
Иначе по принцип за стандартни потребители в този сайт е така - някой ден има 1-2 милимундести реклами, други дни пък са ларж, по 10 се кликат.

Иначе по принцип за стандартни потребители в този сайт е така - някой ден има 1-2 милимундести реклами, други дни пък са ларж, по 10 се кликат.