Не съм сигурна дали се получава, но ако става мога да кликам по цял ден
Въпроси относно PTC

Публикувано: 17 October 2011 - 01:32 PM
Предната вечер ми изписа , че профилът ми е suspended...дано е временно, но идея нямам защо. Ще пробвам пак, когато отворят сайта.
п.п. и не, не съм кликала на огромните червени надписи " DO NOT CLIK "

Публикувано: 17 October 2011 - 03:58 PM
http://ezclikz.com/f...hp?topic=1430.0
Без паника, преди ден взехме плащане оттам, просто чакаме да приключат

Публикувано: 21 October 2011 - 11:03 AM

Публикувано: 21 October 2011 - 11:16 AM
Това е "оздравителна" политика.
Независимо, че за вас са по 0,001, рефералните в моя акаунт остават старите, така че общото благо е същото - кликате 5 реклами за 5 цента. Стига оздравителната политика да даде резултат.
За жалост там имаме заявени 20$ от 27 септември, които не сме получили. Нещата около този сайт ще се изяснят в близките дни, но ви моля да цъквате по 5 рекламки дневно, защото това е шансът ни да си получим парите.
ЕZClikz заявиха, че искат да пускат кепенците като гледали кво става с Incrasebux. Ако отпадат, и двата сайта ще отпадат. Скоро ще се разбере. С ЕZ имахме късмет, защото изтеглих скоро.

Публикувано: 21 October 2011 - 03:48 PM
Мърфи, в 21 October 2011 - 11:03 AM, написа:
Има 3 групи реклами, разделени от банери!
В първата повечето са по 0.0005$, има някоя и друга по 0.001$ и по някоя нормална. Във втората са горе-долу по равно. В третата повечето са си нормални, тук-таме се появява по някоя евтина ( 0.0005$ или 0.001$). Винаги има поне 10 нормални! Така че кликайте първо пет нормални от третата група, а после ако ви е кеф и имате време - колкото искате от малките.

Публикувано: 21 October 2011 - 07:26 PM
А аз се боря отчаяно с валидацията в AlertPay, но до тук пълен провал - все още не работят с Visa, пък и мобилния ми телефон не харесаха и никакъв код не ми изпратиха.
Поисках си 2$ от баланса ми в IncraseBux - обещаха ми ги след месец, ако сме живи до тогава.
Направих си акаунт и в PayPal и се надявам да мине валидацията, защото при "империалистите" събрах почти 5$ и съм мераклийка да ги дръпна, а там не пращат нищо на невалидизирани акаунти (поне така разбрах?).
Лошото е, че има такси в PayPal... но иначе рискувам да се изгубят, ако не ги поискам, а сайта "клюмне" - много ще ме е яд!
Какво ще ме посъветвате? За прехвърлянето от ImperialGetCash към моя PayPal акаунт има ли такса, а после друга към този на mil_ - с колко ще ни "одерат"?

Публикувано: 21 October 2011 - 08:07 PM
mil_, в 12 October 2011 - 01:49 PM, написа:
Мил, може ли пак линка за Алърт. Не че има шансове спечелиш нещо от мен, но все пак да си оставим отворената вратичка.

Публикувано: 21 October 2011 - 08:49 PM
kai_tina
Нямам идея дали ще мога да го правя, но ще се пробвам дано не се изложа.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

Публикувано: 21 October 2011 - 10:02 PM
Понеже съм нередовна ще има да изчакам до 5 долара в ImperialGetCash, но като си ги поисках на 3 долара ми отказаха, заради невалидизираната сметка!

Публикувано: 24 October 2011 - 06:55 PM
погледнете това! подобно на идеята за РТС, обвързано със същата кауза за която го правим и ние, но изпълнението е просто...върховно
Педигрии, предлагат да спечелите един паунд, като разходите виртуално Рипли из 4 сайта, на които изчаквате известно време, докато тя изпълни дадена команда...заслужава си да се види!

Публикувано: 25 October 2011 - 12:56 PM
Аз обаче нещо успях само из първия сайт да се "разходя". Автоматично след това ме връща в началото.

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

Публикувано: 25 October 2011 - 02:50 PM
DDG, в 25 October 2011 - 10:56 AM, написа:
Аз обаче нещо успях само из първия сайт да се "разходя". Автоматично след това ме връща в началото.
впечатли ме изпълнението на идеята, а принципа е същият - кликаш сайтове за пари

Публикувано: 30 October 2011 - 07:42 AM

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

Публикувано: 30 October 2011 - 11:35 AM
Не те съветвам, обаче, да правиш това точно сега. Алъртпей имат някакви проблеми. По-добре изчакай да оправят проблема с картите, тогава ще можеш да верифицираш за някакви стотинки.

Публикувано: 31 October 2011 - 04:11 PM
Получих 5$ от ImperialGetCash в PayPal, (4,5$ след приспадане на такса), а по е-майла - едно писъмце, в което ме уличават, че при регистрацията в ImperialGetCash не съм си изписала съвсем вярно името и фамилията и те не съответстват на тези, които съм дала в PayPal. А там съм написала всичко точно - име, фамилия, адрес и т.н., защото прочетох, че се сравняват с данните от банковата карта при валидацията и трябва да отговарят на тях, а и PayPal все пак си е сериозна "виртуална банка", докато сайтовете за кликане на реклами - днес ги има, утре ги няма...
Не знам дали не съм излишно мнителна, но определено не обичам без нужда да се легитимирам в нет-пространството и да пращам лични данни неизвестно на кого, а сега от ImperialGetCash ми искат копие от личната карта, шофьорска книжка или сметка за плащане на комунална услуга, както и скрийншот от моя PayPal - страница Overview, където излизат имената ми ( и колко пари имам там
Това според вас нормална практика ли е ?
Не че нещо кой знае какво де, ама... чак пък лична карта? В сайт за РТС?
ПП Ще се опитам да пратя легендарните 4,5$ на altravista.bg@gmail.com - дано не объркам и там нещо, че и това ми е за сефте ...

Вход

Горе
 Цитиране +