Въпроси относно PTC
Публикувано: 23 August 2011 - 07:19 PM
Иначе в моя акаунт ей сега ще видите какво има. Не може всеки да наднича в акаунта на шефа

Всеки ваш клик е по половин цент, но не знам колко често се обновява отчета. Като направите 30 клика, получавам 5 цента. По принцип в Bux-matrix съпорта е най-шибан, но сайтът е стабилен.
В другите сайтове е доста по-подробно, сега ще ви пусна и от тях.
Публикувано: 23 August 2011 - 07:24 PM
Писах "реални", защото само те ще бъдат изтеглени - живот и здраве, аз нямам лична сметка и не ме вълнува моя "дял".
Просто ми стана интересно, не че търся отчет - сигурна съм, че всичко ще е точно.
На мен ми хареса!

Публикувано: 23 August 2011 - 07:29 PM
Публикувано: 23 August 2011 - 07:45 PM
В сайтовете, които са легитимни (работят от дълго време и доказано плащат редовно) съм платила за ъпгрейди, така че от паричките ще приспадам малко за тези ъпгрейди. В същото време съм наела реферали. Ако някой се регистрира в сайта без да е доведен от някого, него го продават като нает реферал примерно за 30 цента на месец, пък той изкарва повечко, така че от това се печели още. Като съм ъпгрейдната, аз имам да кликам повече реклами от стандартното и ми се плаща повече за това. И по този начин днес имаме в EZclicks ~3$, в Bux-matrix ~6.20$, в Incrase - към 6, в 3cents - към 3$.
Би било адски трудно да се отчита всичко буква по буква, затова просто като тегля чертата приход/разход, ще пиша чистата печалба, която сме направили, както е било и досега, тоест тези шейсет и няколко долара са си нето.
От тези сайтове Bux-matrix и Incrasebux са легитимни, плащат от години. EZclickz e само на два месеца, засега върви добре и има много приятен съпорт. Освен това е български, та рекох да пощракаме из българското!
Трите цента е супер неясен и рисков, но там раздаваха безплатни ъпгрейди за първите мембъри, респ. се печели бързо и без инвестиция, затова го започнах, от там може да изтеглим, може да не. Пускат реклами по цял ден, пет пъти да се логнеш, всеки път има някакви. Имат някакво шибано правило, че може да се тегли от мембъри с моя статус само в четвъртък, а минимумът уж беше 3 долара, днес гледам -4. Ако до четвъртък съберем още долар, ще видим каква е ползата от файдата тогава.
едит: В Bux-matrix ей сега се обновиха рекламите за днес. Не се губят, не е речено човек тутакси да ги наклика, има 24 часа.
Публикувано: 23 August 2011 - 08:27 PM
А мен ме изловиха...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 August 2011 - 08:50 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 24 August 2011 - 09:17 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 24 August 2011 - 09:29 AM
mil_, в 24 August 2011 - 09:22 AM, написа:
На мен ми казва "your account has been credited", т.е. пада по нещо. За теб, за нас...все е ст'инка в общия кюп:-)

Публикувано: 24 August 2011 - 09:37 AM

Публикувано: 24 August 2011 - 11:31 AM
mil_, в 24 August 2011 - 08:43 AM, написа:
Да, аз след напомнянето от DDG погледнах и имах около 20, ама някои явно бяха изтекли, та нацъках само 10-ина май.Обаче сега като прочитам, че не отиват при Мил, май точно аз не е нужно да ги цъкам тези в меила, че ако трябва да се регистрирам и в AlertPay и после теглене-прехвърляне...мисля, че ще се срина психически.

p.с..Мил видях по горе казваш, че са ги обновили рекламите и не го разбрах.При мен принципно са точни до секунда с обновяването...Тоест, ако вляза в 14'05 часа на следващия ден точно в 14'05 ми позволява да цъкам пак.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 24 August 2011 - 11:38 AM
grigo009, в 24 August 2011 - 12:31 PM, написа:
Оф, аз пак съм чела през ред... Значи няма сми да цъкам? Има ли начин да се прехвърлят към теб, Мил, после? Или друг начин пак да идат по предназначение?

Публикувано: 24 August 2011 - 12:08 PM
Но ако това ви се вижда много сложно, значи няма начин.
Една регистрация не е кой зае какво, пък после тези неща вършат работа - може да се пазарува онлайн и пр.
Публикувано: 25 August 2011 - 06:43 AM
Освен това 3-те цента пуска и нови рекламки през деня. Т.е ако сте кликали сутринта и имате време следобед, проверете пак. Може да има 2-3 нови.
Мил, провери дали акаунта в Алертпей трябва да е верифициран, имам заработки и ми се ще да ги дръпна и да ти ги пратя.
В Bux-matrix имам 2,29 USD, в Incrase - 4,64USD.
Публикувано: 25 August 2011 - 09:49 AM