Търсим Дом На Персиец Пловдив
Публикувано: 17 August 2011 - 09:11 PM
Не искам да ме разберете погрешно,но ще ми обясните ли как разбрахте,че е "елитно",не се заяждам,честна дума,просто наистина ми е интересно,не съм наясно въобще с породата и искам да разбера как ги определяте тези работи.....
п.п За по-сигурно пишете и при персийските котки,те също могат да ударят едно рамо,а щом е елитно има по-големи шансове.....
п.п За по-сигурно пишете и при персийските котки,те също могат да ударят едно рамо,а щом е елитно има по-големи шансове.....
Публикувано: 17 August 2011 - 11:31 PM
Елитн е защото е същия клас като нашата персийка..която изгубихме клас бред бреад ли каква е там...от развъдник..и така на татък...завдохме го на ветеринар но забравихме за това..нашата е елтина и няма чип не сме и поставяли......просто котката е копие на нашата неможе да е друга освен този клас...
Публикувано: 18 August 2011 - 09:14 AM
Щом персийци изхвърлят вече каква ли е съдбата на най-обикновенното тигрово улично коте?! ?! 
Моля внимавайте и добре избирайте осиновителите. Задължително кастрирайте ( много лека процедура при мъжките) преди да дадете някому. За да не се появят скоро "чистокръвни ангорчета" и тнт ...
Позволявам си да давам акъл, защото самата аз осинових персийка ( каликио) преди 2-3 години. Бях обещала и веднага като се стабилизира котето я кастрирах - при женските е малко по-сложничко, защото си е коремна операция , но....
Моля имайте ено, две наум, че всеки би го искал , но ...не с безкористни цели.
Моля внимавайте и добре избирайте осиновителите. Задължително кастрирайте ( много лека процедура при мъжките) преди да дадете някому. За да не се появят скоро "чистокръвни ангорчета" и тнт ...
Позволявам си да давам акъл, защото самата аз осинових персийка ( каликио) преди 2-3 години. Бях обещала и веднага като се стабилизира котето я кастрирах - при женските е малко по-сложничко, защото си е коремна операция , но....
Публикувано: 19 August 2011 - 12:19 AM
Котката е персийска може би е изгубена ,както се случи и с нашата- тя най вероятно е паднала от терасата ни , когато разбрахме че я няма ,я търсихме навсякаде из квартала но .....някой може би не иска да ни я върне Да задържиш и да гледаш чуждо животинче без да знаеш името ,годините ,навиците му смятам че не е правилно,да не говорим за мъката на хората които са го отгледали от мъничко....Във връзка с чиповете-сега може и да са задължителни,но преди няколко години нямаше такива нещта.
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +