Две мили старчета спешно търсят дом на улицата са обречени...
Публикувано: 08 January 2012 - 11:28 PM
Сговорна дружина планина повдига! Тази сбъдната мечта на това изстрадало куче е факт, благодарение на много хора!
Дедик се приготвя за сън в новия си дом, с новите другари до себе си - все старчета.
Дедик се приготвя за сън в новия си дом, с новите другари до себе си - все старчета.
"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу
Публикувано: 08 January 2012 - 11:32 PM
Милият дедко ! Толкова е хубаво това, което се случва, че нямам думи да изразя радостта си!
Публикувано: 09 January 2012 - 09:48 PM
Ама той заминал вече, пък и пристигнал!
Да изживее много хубави старини при новите си стопани и да забрави за всичко лошо, дето му се е случило!
А Рекси, той миличкия вече е простил!
Толкова горчиво-сладка тема - усмивки през сълзи!
Да изживее много хубави старини при новите си стопани и да забрави за всичко лошо, дето му се е случило!
А Рекси, той миличкия вече е простил!
Толкова горчиво-сладка тема - усмивки през сълзи!
Публикувано: 18 January 2012 - 11:02 AM
Деденцето е много добре, праща поздрави! :) Ежедневието му е изпълнено предимно с лежане на леглото и мързелуване. Спокойни старини - заслужил си ги е отвсякъде!:)
Публикувано: 23 April 2015 - 06:47 PM
За съжаление и на Блеки времето на този свят приключи. Последните 3год. от живота си, макар и най-трудноподвижен, сляп и глух...по ирония се оказват най-щастливите за него. Беше добре обгрижван, много обичан и уважаван. Хората му наистина оцениха колко прекрасно и мило същество е, и направиха всичко, за да се чувства той добре. Дано са се намерили с другото деденце Рекси някъде там из безкрайните слънчеви поляни и да си тичат заедно щастливи...
Исках да кача няколко от последните снимки на Блеки, но нещо не се получава, не знам защо.
Темата е за другия раздел...
Исках да кача няколко от последните снимки на Блеки, но нещо не се получава, не знам защо.
Темата е за другия раздел...