Dog.bg Форуми : Кучето ми беше нахапано от съседско такова

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучето ми беше нахапано от съседско такова Каква точно е процедурата с жалбите

#21 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 09 September 2011 - 03:46 PM

При положение, че има свидетели, това си е някаква тяхна измислица, че трябвало да се случи вън. В наредбите няма никакво уточнение дали агресията трябва да се случи вътре, вън или по средата. Случило се е в етажната собственост, така че просто те отбиват и ти разказват приказки и не им е СОС виновен.
Още малко ще кажат, че ако отида с агресивно куче в някой мол и го пусна да изяде народа, наредбата нямало да действа, щото било вътре ... глупости.
Ако няма свидетели, обаче, дупките по кучето ти не могат да докажат, че точно еди кое си куче го е ухапало.

#22 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 September 2011 - 03:46 PM

Показване на мнениетоDanyto, в 09 September 2011 - 12:58 PM, написа:

А и наистина предстви си само как мъжа ми поступва белокос човек, на годините на дядо му....не върви...

"Въобще боя,той изгражда,той не е да разгражда,той изгражда.Сега не ги бият,сега само мъмрят.Не моа да мъмриш брат,не можеш,все едно Хан Аспарух да мъмри,не!"

Камен Донев из скеча "Учителя"
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#23 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2011 - 08:43 PM

Мил, това ми обясниха, това написах. И да не само СОС ми е виновен, ами всички, но не смятам да го дискутирам тук и сега....Нищо не се прави както трябва тук. Явно от общината просто ми замазаха очите...Ще видим какво ще направи Агенцията по храните....предполагам същото.
Дъртия още си разхожда кучето както си иска, а ние се крием като шушумиги във входа, щото мойто доволно си напати....
За какво са ми свидетели, като той самият си призна пред кварталния...Се тая. Ще зема да послушам Емил и ....да постъпя по български...
Алекси, този скеч ми е толкова любим, че го знам на изуст...от него дойде цяла постановка за българския даскал...а колко мн истини има вътре и как Камен ни ги подава уж за да се посмеем, но се смеем на себе си...(их как се отклоних лирично....)
Като разбера какво са направили от агенцията, ще влезна да си се оплача...но си мисля да купя на песчо от ония нашийници със зъбките навън...поне вратлето да му опазя....нищо че са забранени...

#24 Потребителят е офлайн   Danyto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2012 - 11:55 AM

Ето какво писмо получих вчера от Агенцията по храните...(7 месеца по-късно)....
Нямам скенер за това ще препиша 3-те редчета..
"- Уважаеми бла бла, относно вашата жалба към бла бла...
1 Сем Тинтириминтири отглеждат куче, което не е тяхно и поради тази причина не можаха да предоставят документи за собственост, ваксини, чип и тн.
2 Няма данни кучето да е злонравно и агресивно. (Как ли са го пробвали, занесли са там др куче..?)
3 Получените заплахи от страна на г-н Тинтири не са обект на разглеждане от ОДБХ-София град."

И в крайна сметка аз се оплаках навсякъде и никой не откри нарушения...А моето животно се напикава вс път като се засечем с "неагресивното и злонравно животно". Оглеждаме се като крадци във входа, че ако слезе по стълбите или асансьора няма да мога да си спася гадинката...

Как може от години да гледаш куче, но понеже не е твое не плащаш нито данък, нито чипираш ...нищо. Ето една хубава вратичка в закона завс, които не искат да чипират и плащат!!! И моето не е мое. На жената дето гое изхвърлила вдвора на Университета е...Ама айде минала съм се.
Кой провери, че кучето не е злонравно. Това нали ветеринар можеше само да го каже. Моят ветеринар каза, че на съседа кучето е агресивно...Фактите са налице - моето няма кожа по врата, в стомаха на другото е.
Г-на Тинтири ме заплаши с кучето си. Насъска го срещу мен...Азна Арменския кучкар ли да се оплача???
Загубена държава...
Хич не искам да ги оставя така нещата...
Или ще стигна до министър Найденов (който заради яйчения проблем ще ме приеме на кукуво лято) или дядката и кучето му горят, щото мъжът ми е бесен...И то е бесен, защото вс институции си измиха ръцете. Кварталния...Общината...Агенцията по храните... :zz_020:

#25 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2012 - 03:24 PM

Как може мъжа ти да набие човек на годините на дядо ти??? А как може куче (предшолагам голямо) да нахапе твоето ( вероятно по малко ) ами изпънете му един шамар на стареца и му кажете как искате да стоят нещата за напред...то е ясно че в държава без закони ще се държим като маймуни и ще следваме законите на джунглата...!! Значи може бултериер питбул или ротвайлер като ухапят куче да искат да ги приспиват убиват и да съдят аобствениците им а иначе сульо и пульо да си пускат злите гадове да хапят наред безнаказано?

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни