Dog.bg Форуми : Изхвърлено ловджийско куче си търси добри стопани!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изхвърлено ловджийско куче си търси добри стопани!

#1 Потребителят е офлайн   Vileto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 August 2011 - 07:12 PM

Здравейте на всички, които четат тук.
Става въпрос за мъжко куче, според мен сравнително младо, което е някаква ловна порода (вид гонче или някаква кръстоска) и явно е захвърлен, след като стопаните са преценили, че вече не им е нужно. :angry:
Нямам представа от къде се е появил, но е отскоро в града ни (гр. Септември, Пазарджишко), виждах го няколко пъти как се скита немил-недраг, слаб и изтощен. Да, но от няколко дни историята му има малко развитие, а именно - на Бруно, както го кръстих, му хареса да живее пред къщата на майка ми, защото там има и храна и водичка за него. За съжаление не можем да го задържим, тъй като си имаме вече голям брой кучета и котки - и майка ми, и аз в апартамента. На улицата пък не е никак сигурно за него, защото всички съседи негодуват и мрънкат, че постоянно прибираме кучета или пред къщата все стои по някое, чакащо да бъде нахранено. Притеснявам се да не бъде отровен, както доста други домашни и бездомни това лято! Да не говорим, че вече ни мислят за луди и където и да седна с "приятели", все някой ще зачекне темата за бездомните кучета и като започнат да се заканват.... ланат, ланат...., някакъв кошмар е!
Много силно се надявам, че въпреки, че кучето явно не е с кой знае какви изразени ловни качества, Бруно ще бъде оценен, защото е наистина много красив, мил и добър, не хапе и не реагира докато се храни, а аз го пипам по главата!
Моля ви, хора, разпитайте близки и познати. Може пък да му излезе късмета!
Благодаря!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   moni80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2011 - 10:53 PM

Сладур е голям,дано има късмет :ba_025:

#3 Потребителят е офлайн   Vileto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2011 - 04:10 PM

Хора, положението не се е променило и с една идея :( Обадиха ми се всичко на всичко двама души да ме питат за Бруно и до там. А той, милият, продължава да скита по града, не е качил и грам, даже се беше бил явно с други кучета, защото имаше и рана. Никой не го иска, добре, че се сеща да идва до нас поне да го нахраним. А е толкова добър и послушен! Как да го вземем, като за 2 седмици си имаме 5 нови котета от две котила?! И петте още не се хранят самостоятелно. А за тях ще пускам и тема. Все нови и нови случаи с животинки, а вече едва се справяме...

#4 Потребителят е офлайн   norski55 Икона

Публикувано: 02 October 2011 - 07:17 PM

И аз искам да съобщя за изхвърлено или загубено куче в село Плана.Чисто кафяво,женско с хубава червена каишка.Много дружелюбно,вглежда се във всеки човек,явно си търси стопанина.На площада е при спирката на автобусите.Кучето е много красиво,ловна порода е,но точно коя-незная.Разходете се дотам,може пък да го харесате,грехота такова куче да се скита така,зима идва.Имам две и съм в апартамент,затова пиша тук...!

#5 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 October 2011 - 07:35 PM

Тук повечето търсим дом на намерени животни, а не ходим да си търсим такива. Както се вижда, не става никак лесно, та просто да се "разходим". :ea_103:

А мястото да се казва е безумно - тук четат и недоброжелатели, много е вероятно да подпишете така смъртната присъда на животното.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Vileto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2011 - 09:34 AM

Тези дни се хванах на въдицата! Някакъв несериозник ми се обади, че ще вземе Бруно, че ще го охрани и че ще се занимава с обучението му... Ние го прибрахме в неделята, с уговорката същият да дойде да го вземе в понеделник, но не си вдигна телефона повече... Може би за късмет на Бруно, който обаче продължава да скита. По едно време беше зачезнал пак на някъде и сега е още по-слаб. А е толкова добър и доверчив..., все едно малко джобно галено кутре, само че в по-голям размер. Ако имах къща с двор или поне нямах 6-те си котки в момента, бих го взела да се грижа за него просто като домашен галчо! Уви... :(

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни