Самоед
Публикувано: 25 April 2005 - 08:40 AM
Докато го разхождам, никакви помияри не ни притесняват - ако вземат много да налитат, го обръщам срещу тях, изръмжава им и те губят желание да се закачат. Малко жалко е обаче, че с почти всички мъжки кучета нещо не се разбира и им ръмжи - не можах да се запозная с един черен териер в парка заради това r)
Публикувано: 25 April 2005 - 10:36 AM
Публикувано: 25 April 2005 - 06:49 PM
Цитат
Докато го разхождам, никакви помияри не ни притесняват - ако вземат много да налитат, го обръщам срещу тях, изръмжава им и те губят желание да се закачат. Малко жалко е обаче, че с почти всички мъжки кучета нещо не се разбира и им ръмжи - не можах да се запозная с един черен териер в парка заради това r)
Къде видя черен териер?
Публикувано: 25 April 2005 - 07:19 PM
Цитат
Цитат
Той затова ли е такъв спокоен и хрисим l)
хи-хи ....... ми да d) не дай боже да среще ГЯК ще видиш тогава l) l) l) А най голямото ми учудване беше че Барса плака за него....може би щтото не и давам да мачка Ейнджи , пък Тауни не и е достатъчен и си плака за самоеда bl) l)
Публикувано: 25 April 2005 - 10:46 PM
Цитат
Цитат
Къде видя черен териер?
Ами срещнах го в парка при нас (до парк хотела) - мъжки мисля че беше, с некупирана опашка, видимо около годинка... може би малко повече. Само успях да питам - "извинете, това черен териер ли е?" и даже не успях да разбера "не"-то към мен ли беше или към кучето - много бързо се изнесоха s) Но определено няма какво друго да беше - достатъчно голямо, черно и рунтаво, макари и да ми се стори по-слабо и с по-малко козина от тези, които съм виждал.
Публикувано: 27 May 2005 - 11:22 PM
принц ANGEL AYONA KEWIN w)
Прикачени файлове
-
_CRW_2941.jpg (14.51K)
Брой сваляния: 370
Публикувано: 28 May 2005 - 06:27 AM
Публикувано: 28 May 2005 - 03:22 PM
Цитат
E, не ... конкурса вече имаме фанелка r) Това е от една фотосесия с него за постери. Че е упорит упорит е, а по характер засега е добър ... принц w) За лаене - честно, лае малко. Иначе снимката е отпреди месец, сега е още по хубав r) Ако ти е интересно, ще добавя още !
Публикувано: 29 May 2005 - 12:11 AM
Цитат
Eni, принц ANGEL AYONA KEWIN е моето куче r) Бебе самоед на 5 месеца, сега ми спи в краката и няма нищо общо с бялото в момента, че в дъжда бяхме на разходка. Но утре ще е пак бял - едно от чудесата на тази порода.
Публикувано: 03 June 2005 - 08:19 PM
Цитат
Цитат
Eni, принц ANGEL AYONA KEWIN е моето куче r) Бебе самоед на 5 месеца, сега ми спи в краката и няма нищо общо с бялото в момента, че в дъжда бяхме на разходка. Но утре ще е пак бял - едно от чудесата на тази порода.
А така!
Сменят си цветовете според времето! d)
Публикувано: 03 June 2005 - 08:29 PM
Цитат
о-о-о-о, благородна завист ме тресе !!!! w) Кога ще го видя на живо ???? нямам търпение, Калис!!!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 08 July 2005 - 03:01 PM
Цитат
Да, те са бебета на Рино и Нела ! r) Също се чакат бебета от Цара и Гранд от Пловдив, а мисля, че и Славена ще чака бебета ! При всички случаи - не от зоомагазин и не от ... кучето на съседа. Самоед са много, много особена порода. Тук, в форума можеш да говориш и с Нори - тя има хубав самоед, Шибил. С други думи, ако си вземеш самоед, добре дошъл в нашата славна, 5 група ! r)
Публикувано: 08 July 2005 - 03:12 PM