Nick74, я думаю что никто не пошлет фотографии на вашем web site. По этому я хочу попросить вас разсказать больше о вашем питомнике, как он появился? какое было ваше начало? какой крови вы работали и работаете сейчас? что для вас самое важное в разведении ? Мне будет больше чем интересно научить о породы болше от настоящих профессионалистов. Я хочу вас попросить за фото Roybridge Silva Zeus эта собака мне очень нравитса. У меня есть фотографии ваших собак сделаны на мировой выставке в Познане и буду рад послать их вам, если хотите конечно. Я тоже буду очень рад если вы согласитесь сделать что то в роде он лайн интервю с вашего форума. пускай соберем вопросы о породе самоед и я вам их пошлю, а вы ответите и я опубликую их здесь.
Так и надо - Самоеды всех стран - объединяйтесь !
Nick74, Привет !
За тези които не знаят - Belyi Volk са едни от най добрите развъдници за породата самоед не само в Русия. Тяхно производство е Belyi Volk Zizi Zlata Mriya - Световна вицешампионка, кучето, което спечели BIS на CACIB Букурещ през 2006 г, а преди седмица спечели и BOB - победител на породата на току що завършилата Евразия. Уникално красив самоед с страхотни движения и присъствие в ринга. Виждал съм и други тяхни кучета Belyi Volk LANA и Belyi Volk LUKAS - мога да кажа същото. Кучета и развъждане, за които може да мечтае всеки един истински фен на нашата порода.
Nick74, никой няма да изпрати снимки на вашия сайт. Затова ще ви помоля - разкажете повече за вас, за това как е възникнал развъдника, откъде сте тръгнали, с каква кръв работите, какво е най важното за вас при развъждането.За мен е повече от интересно да уча за породата от истински професионалисти. Може ли да ви помоля и за една снимка на Roybridge Silva Zeus - това е куче, което много ми харесва. Имам снимки на ваши кучета от Word Dog Show, ще се радвам да ви изпратя фотографиите.
Бих се радвал, ако може да направим нещо като онлайн интервю с вашия форум. Нека да съберем въпроси за породата самоед, ще ги обобщя и ще ви ги изпратя, а след това отговорите ще публикуваме тук.
Така трябва - Самоеди от всички страни - обединявайте се !
На снимката - Belyi Volk Zizi Zlata Mriya - красива е, нали ?
Прикачени файлове
-
belyi_20volk_20zizi_20zlata_20mariya2.jpg (24.4K)
Брой сваляния: 70

Вход

Горе
Цитиране +