Самоед
Публикувано: 10 May 2007 - 09:09 PM
Наресах му хубаво опашката и dog.bg благодаря за съветите които ми даде за шампоани и т.н.
Ето една снимка но тука вече си бяхме вкъщи и беше изсъхнал.
Прикачени файлове
-
post_29_1178824171.jpg (37.17K)
Брой сваляния: 59

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 10 May 2007 - 09:11 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 10 May 2007 - 09:56 PM
Не си пропуснала да го нагушкаш хубаво, нали !
И аз благодаря !
Събчо, така ли се казва ? Красив е ! 1super
Публикувано: 10 May 2007 - 10:31 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1178829087.jpg (36.84K)
Брой сваляния: 55

Публикувано: 11 May 2007 - 04:02 PM
Прикачени файлове
-
_____080.jpg (86.85K)
Брой сваляния: 52
Публикувано: 11 May 2007 - 04:07 PM
Публикувано: 11 May 2007 - 05:23 PM

Публикувано: 11 May 2007 - 09:21 PM
Цитат
b) Колко познато ! Щом хвърчи козина навсякъде, хвърля дългия косъм - скоро ще свърши. Изкъпи го, среши го и докато решеш - сешоар. Ще се учудиш колко козина ще падне b)
Сега е момента да подхраниш косъма с витамини за козина, ще се отрази добре.
За изчезването - самоед имат страхотно чубство за ориентация. Почти бях сигурен, че ако никой не го е прибрал, някак си ще успее да намери пътя към дома. За съжаление ... любопитството, желание да опознаят околния свят е причина да не бъдат кучета, които стоят плътно до стопанина си, а искат да видят всичко. Често съм се учудвал как пуснат, Кевин отива право там, където примерно преди няколко дни е намерил нещо. Когато караме колело примерно, обикновенно пием вода от едно място - там има вода за бездомните кучета. Онзи ден както си играеше в парка, хоп - изчезна, аз след него, той право там - пи вода и се върна. Веднъж на връщане от парка се отколча от повода и го изгубих между блоковете, бях луднал, единствения начин бе да са върна и да се обадя по телефона на приятели, които да дойдат и да покрием по голям периметър на търсене. Той стоеше пред вратата на блока и чакаше. b)
Хубаво е, че се е привързал повече към вас. Знае вече къде му е дома 1super
Публикувано: 12 May 2007 - 02:54 PM
не се отглеждаше как пресича и замалко щяло да го згазят колите и после той се е спрял на някви храсти да пикае и мама го е хванала, имал е късмет че не са го згазили.
А пък аз оня ден преди да го изкъпеме го разхождах и пуснах синджира защото той няма да избяга ама не го знаеш.И аз се затичах и той хукна надоло и два пъти неоспях да го хвана и на третия го хванах ноя нямаше къде и трябваше някъде отзад и го хванах отсрани близо до опашката защото неможах да стигна синджира и вече не смея да се затичвам.
Голяма беля е, а и тези кучета са доста бързички d)
И не мисля че ако изгубим Съби той ще се върне!
Заради това не смея да го пусна.
Утре ще доведат една женска самоедка на име Джиджи и тя е разгонена.
И след няколко месеца може и да си имаме женско самоедче,а на немската овчарка не му намерихме женска, а и няма нужда ще почака! 1super
Ще ги снимам Съби и Джиджи! И ще ви покажа снимки.

Публикувано: 12 May 2007 - 08:49 PM
Не искай от кучето нещо, на което не е научено. Няма как, ако то живее само в двор, вързано и излиза за малко навън, да иска да се върне - ако няма навика, това е невъзможно. Особено важен е и контакта с кучето - да гледаш, да го познаваш, да си имате доверие, да предвиждаш какво ще направи, да знаеш какво да направиш и как, за да му привлечеш вниманието. Пак пример - ако Кевин е сам с мен, дори и без повод спира на улицата, даже и да няма коли. Но не дай си там отсреща да има куче - хуква, гонил съм го, пресякох като пич пред колите с риск да ме бутнат и мен, но .. няма как. b)
За Джилда - не съм фен на такова размножаване. Разбирам, че си малко дете, би било хубаво да прочетеш тук
Публикувано: 12 May 2007 - 08:59 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0206.jpg (32.65K)
Брой сваляния: 60
Публикувано: 12 May 2007 - 09:10 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0225.jpg (37.96K)
Брой сваляния: 58
Публикувано: 12 May 2007 - 09:13 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0212.jpg (12.5K)
Публикувано: 12 May 2007 - 09:18 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0096.jpg (28.05K)
Публикувано: 12 May 2007 - 09:31 PM
Публикувано: 13 May 2007 - 07:53 PM
Цитат
b) Да .. малко в момента без козина, че сменя, но усмивката не може да си я смени за моя радост. А с кавказката - първи приятели. Намират се в парка, той не се отделя много от нея, интересното е, че и тя го пази от чужди кучета и дори хора - когато са двамата един до друг, който и да се приближи тя става и веднага се обръща към човека или кучето, което идва и застава между него и Кевин. Много са ми интересни двамата - толкова различни по характер, в същото време се разбират чудесно.
Прикачени файлове
-
DSC_0089.gif (167.45K)
Публикувано: 13 May 2007 - 08:19 PM
Best in Show - Ikiliikkujan Eddie of Voyage cheers 1super
Прикачени файлове
-
bis_web.jpg (109K)
Брой сваляния: 61