Днес на Гранд При - много щастлив ! Малкия Мистър Сноуи взе BIS Puppy при сериозна конкуренция в подрастващите. Казано честно, радвам се не само на оценката му, а най много на това, че е станал чудесен самоед, с хубаво излъчване и прекрасна усмивка. Добро момче е, за радост на стопаните му. Беше топло и поиска директно от ринга да си отиде на сянка, наложи се смяна на хендлера в движение и поет от Пламен Бачовски, показа, че знае какво и как b) После излезе и за Jonior handler и заедно с Ради спечелиха второ място. И пак заедно за BIS Puppy се държа този път чудесно ! Браво 1super
При мен - Кевин в период на линеене, голям шемет съм. Все пак съм доволен - въпреки топлото време, излиза с много желание на ринга, изгаря да тича. Голямо сърце и толкова усмихнат. А и се запозна с сина си, това им беше първата среща заедно - голямо удоволствие ми беше да ги видя един до друг ! Чубството, че си направил нещо хубаво и истинско, че това невероятно куче има страхотни наследници, не само един, а още трима е направо неповторимо 1super
Ето и малко снимки от днес