Самоед
Публикувано: 22 September 2007 - 08:02 PM
Здравейте и поздравления за новия сайт!!!
Но имам проблем-простете невежеството ми но гледам като индианец пишеща машина-Няма ги снимките от стария сайт.Не зная какво да направя за да се възстановят.Моля Ви дайте съвет.
Много много целувки на прекрасните Ви самоеди!!!!! : :
Но имам проблем-простете невежеството ми но гледам като индианец пишеща машина-Няма ги снимките от стария сайт.Не зная какво да направя за да се възстановят.Моля Ви дайте съвет.
Много много целувки на прекрасните Ви самоеди!!!!! : :
Публикувано: 23 September 2007 - 12:07 AM
Сайта не е нов, само форума, сайта тепърва ще го пренаписваме и оправяме. Иначе - извинявам се ако има липсващи снимки, но прехвърляхме базата към нова платформа и трябваше да се конвертира. За съжаление при това действие някои от снимките не са се запазили, но мате възможност да добавите нови !
Публикувано: 23 September 2007 - 07:28 AM
Благодаря за изчерпателния отговор.Искам да Ви уверя че не пропускам нищо в темата за любимите ми кучета порода САМОЕД.Както споделех със всички -аз Съм Ваня -и моята прекрасна Джули почина и затова съм толкова пристрастена към породата.Кога ще има среща или изложба на самоедите-няма да я пропусна-ще се радвам на вашите кучета.
Бъдете здрави и щастливи и обичайте ги толкова колкото и аз!!!!
Доскоро.
Бъдете здрави и щастливи и обичайте ги толкова колкото и аз!!!!
Доскоро.
Публикувано: 25 September 2007 - 07:57 PM
Да, кучетата са за да ни радват, а няма по радостно и по усмихнато куче от самоед. Не знам, аз ... често се чудя - как може да е винаги толкова усмихнат и така да излъчва щастие ? Прибирам се в къщи, уморен след работа и точно неговата усмивка ме кара да се усмихна и аз, някакси .. сивия ден си е отишъл. :)
Публикувано: 25 September 2007 - 10:25 PM
Топ 10 на породата в Финландия за 2006 година
Мъжки кучета
1. Tuulian Vuononvaltias
Мъжки кучета
1. Tuulian Vuononvaltias
Прикачени файлове
-
L95505.jpg (78.64K)
Брой сваляния: 205
Публикувано: 26 September 2007 - 06:07 PM
6. Sam Ways From Josie -Teryky Le Lotha