Самоед
Публикувано: 21 October 2007 - 11:30 PM
Публикувано: 23 October 2007 - 09:34 PM
Ето едно бебе самоед, което успях да снимам сега на изложбата в Скопие.
Това е Belyi Volk Luchik Solntsa (CH.Roybridge Silva Zeus x Belyi Volk Beatriche)
Скоро и тук ще се появят две бели пухчета от този развъдник :yahoo:
Прикачени файлове
-
belyi volk04.jpg (152.89K)
Брой сваляния: 615

JulyVell Siberians
Публикувано: 24 October 2007 - 06:08 PM
Хубав е Belyi Volk Luchik Solntsa по това, което виждам на снимката и съжалявам, че не отидох да го видя на живо. Следя го откакто дойде и се радвам, че има такава хубава кръв при нашите съседи. И той, и Биг Брадър, и Лейди в Сърбия са от отлични родители и дават заявка за прекрасно бъдеще на породата в нашия регион.
А пък и две бели пухчета от Бели Волк тук - страхотно ! :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 24 October 2007 - 07:14 PM
Ние сме семейство от Берковица,имахме една акита Арчи,сега имаме немска овчарка,но искаме и самоед.Много са сладки,направо се влюбваш от пръв поглед.Имаме няколко въпроса:
-Как се държат с деца и подходящи ли са за семейство с деца?
-Откъде можем да си купим самоед с доказано родословие и как вървят цените?
За женско става въпрос,благодаря ви ;)
Публикувано: 25 October 2007 - 03:50 PM
Публикувано: 26 October 2007 - 01:26 PM
влюбени сме всички вкъщи в тази порода,обаждах се по разни обяви но явно беше че кученцата не са чистокръвни,искаме САМОЕД! :sos:
Ще чакаме колкото се наложи само ни къжете от къде?Едни приятели ни казаха че в Сърбия и Македония имало,ако се наложи и до там ще идем но няма ли все пак и българско самоедче с бебета?
До 2 месеца се местим в нова къща с голям двор и си нямаме кученце.Немската овчарка си живее при свекърва ми,дъщеря ми много я обича въпреки че е двойно по-голяма от нея /щерката е на 3г/много си играят заедно,борат се по поляната :yahoo:кеф,но ни се ще и в нашия двор едно беличко пухче :kuchence:
Публикувано: 26 October 2007 - 02:56 PM
Публикувано: 28 October 2007 - 07:54 PM
Поне аз трудно бих ви ориентирал в цени - просто не се интересувам. Цените зависят от много неща - какво куче търсите, защо го търсите, от кого го търсите, какво искате да бъде вашето куче, какви цели имате. Ако сте се насочили към кученце с родословие, ви препоръчвам да търсите не само доказано родословие, но и доказано развъждане. Страната няма значение, думите внос или родословие не означават и не са гаранция за качество. Избирайте търпеливо връзка, не бързайте, проучете всички възможни варианти и чак тогава вземете решение и мечтата ви ще се сбъдне.
Тъй като предполагам, че се интересувате от бебетата на снимките, те имат дом. Едното бебе засега остава в развъдника, а другото ни момиче е дадено по договор за 2000 лева, като всички пари са инвестирани в акции на водещи български акционерни дружества, търгувани на фондовата борса. По този начин в времето и двете момичетата ще си имат свой собствен паричен фонд, който ще бъде винаги на тяхно разположение.
Още веднъж - търсете, мислете, не бързайте. Откъдето и да си вземете кученце, най важното е да го обичате. Самоед не може без любов, за него връзката му с хората е най важната.
Успех !
Публикувано: 07 November 2007 - 11:50 PM
Цитат
Цитат
Всъщност листовките може да са част от революционната организация, за която аз съм за - ама моля ви, нека да включим и другите подобни породи - братята аляски маламути, хъски и т.н. Че аз зная тук подобен случай с хъски, което е на синджир
За първи път давам мнение за самоед в този форум.Съгласни сме с Финве!!!!!!!А сега добрата новина:В Банско има прекрасен самоед ,Аксел.Във форума трябва да има някъде снимки.Приятели са с нашия аляски маламут Горан.Не го показват често на изложби ,което е много жалко защото той е наистина ПРЕКРАСЕН. :yahoo: :yahoo: :yahoo:Имаме приятели в Чехия ,които имат самоед.Разказват ,че често "бягал"от къщи за да ходи на .........ресторант ;D ;D ;D.Но нали го познавали всички приемали го с радост в ресторантите :->) :->) :->) ,а после се обаждали на собственика да си го прибере.Искрено се надявам ,че един ден в България ще се отнасят към любимците ни със същата добронамереност! :blink:

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 11 November 2007 - 12:34 PM
Цитат
Бебетата са наистина невероятни. Приличат ми на полярни мечета. На каква възраст са на снимките?
Публикувано: 12 November 2007 - 01:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 November 2007 - 10:48 PM
Slovenia
840 dogs - 17 countries
Saturday - 10.11.2007
FCI V , judge Denis Kuzelj, Slovenia;
1. Samoyed, Royal Starwhite del Baffin, Saccani Giuseppe, Italia
2. Siberian Husky, Tokima's Nothwest Passage, Golob Maja, Slovenia
3. American Akita, Black Jak's Army of One, Thoma Gabriela, Austria
Прикачени файлове
-
vrt-bog5.jpg (36.42K)
Брой сваляния: 718
Публикувано: 14 November 2007 - 10:54 PM
2. Yorkshire Terrier, Xmas Surprise Stribrne Prani, Bystrianska' Alena, Czech Rep.
3. Dalmatian, Panthera Unica Zeus, Nemanič Gregor, Slovenia
Прикачени файлове
-
vrt-bod1.jpg (26.77K)
Брой сваляния: 713 -
vrt-bod1a.jpg (25.48K)
Брой сваляния: 707
Публикувано: 14 November 2007 - 10:58 PM
2.Berner Sennenhund, Starry Town Ithos, Zele Alessandro, Italia
Прикачени файлове
-
vrt-bis.jpg (39.57K)
Брой сваляния: 702 -
vrt-bisa.jpg (15.72K)
Брой сваляния: 691
Публикувано: 26 November 2007 - 09:20 PM

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Публикувано: 12 December 2007 - 08:35 PM
Казва се Норт Ейнджъл,но накратко му викаме Норти и май така си му остана.На 22 декември ще стане на 2 месеца сладура,много е готин направо невероятен.Не съм вярвала че едно бебе самоед може така да грабне всички,който го види и не може да се откъсне от него,чак ме е страх да не го урочасат :(
Ще кача снимка тия дни