Самоед
Публикувано: 12 March 2008 - 09:52 PM
Ооооо немога да ви опиша каква радост беше днес... През деня бях на гребната база в Пловдив с приятелка и покрай нас мина едно самоедче... и аз... :yahoo: после "преследвахме" двете момчета,които го водеха само и само да се радваме на мъника ;D ;D ;D И накрая ми позволиха да го пипна!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: После 15 минути подскачах като откачалка и отказах да си избърша ръката, защото бях пипала САМОЕД!!! ;D Страшно са сладкииии... т'ва беше най - мекото нещо, което някога съм докосвала!!!

Публикувано: 13 March 2008 - 12:24 AM
aziza
bolshoe spasibo :) Ja znaju Priekkrasnuju Slavianku - mnie Ola i tania o niejo pisali:) Mnie ona ocien nrawitsa - Krasawica ;)
U na toze Belyi Volk. Eto pierwy Belyi Volk w Polshe -
Russian Guy for Virta Valo - DEXTER
Eto nash DEXTER

a tyt w klasie Puppy na Club Show Polsha 2008 2 III i jewo konkurenty ;)

U nas w Pitomnikie toze BLUE HEAVEN OF BENJI - Poncik ;) - siestra Moniki :)

a tut Poncik i Dexter
bolshoe spasibo :) Ja znaju Priekkrasnuju Slavianku - mnie Ola i tania o niejo pisali:) Mnie ona ocien nrawitsa - Krasawica ;)
U na toze Belyi Volk. Eto pierwy Belyi Volk w Polshe -
Russian Guy for Virta Valo - DEXTER
Eto nash DEXTER

a tyt w klasie Puppy na Club Show Polsha 2008 2 III i jewo konkurenty ;)

U nas w Pitomnikie toze BLUE HEAVEN OF BENJI - Poncik ;) - siestra Moniki :)

a tut Poncik i Dexter

Публикувано: 28 March 2008 - 10:17 PM
Подарява се женски самоед. Кучето е намерено преди 5-6 месеца в Кубратово (Софийско). Не е потърсено, въпреки обявите.
На около 4 години е, кастирана (след намирането й).
Тел: 0895/670587.

На около 4 години е, кастирана (след намирането й).
Тел: 0895/670587.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 31 March 2008 - 09:53 PM
Искам да ви споделя, че ня няколко минути от работата ми в един двор щъка един самоед...Но проблема е там, че като го виждам не ми изглежда да се грижат за него кой знае колко. Не е слаб - съответно го хранят , но изглежда, че не го поддържат и явно не правят нищо друго освен да го хранят.
Ето и няколко снимки :

Дали може да ми дадете някакви телефони за да съобщя защото не мога да гледам този сладур толко тъжен :(
Ето и няколко снимки :

Дали може да ми дадете някакви телефони за да съобщя защото не мога да гледам този сладур толко тъжен :(