Самоед
Публикувано: 19 December 2008 - 10:31 PM
Цитат
можеш да намокриш гребена и да е срешеш пак ще паднат акитата ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 December 2008 - 10:41 PM
Когато изцапаното изсъхне и се среше със сух гребен - всичко пада на прах. Ако е с мокър - ще се намокри и размаже страховито.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 December 2008 - 09:45 PM
Благодаря ви,Бък е на 2 години и половина,подарък ми е от мъжа ми,беше на 40 дни,когато ми го донесе,аз съм малко пристрастна,но наистина Бък е изключително красив,главата му е много кипра и моцунката не е така издължена,а дебеличка и чипа. В отлична форма е защото от малък постоянно тича из велинградските гори и се е превърнал в истински властелин на балканите ни. Няма родословие,родителите му живеят във Владая ако не се лъжа,Иска ми се да му оставя поколение,чакаме на пролет да му доведат жена а ако някой от вас има женска,може да заповяда за сватба,ще е хубаво да продължим тази линия,защото той наистина е един великолепен индивид,гледан с много любов и грижи. :blink:

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 04 January 2009 - 02:43 PM
Радост за самоедите е този сняг,игаят и беснеят на воля. Нашият Бък не можем да го преберем в това време,тук при нас е около 20 см. Людмилка е много хубава,не си ли търсите мъж? :blink:
МОД: Форумът не е за търсене на партньори за нерегламентирани връзки, особено нежелателно е потикването на други потребители към такива. Считайте го за предупреждение.
МОД: Форумът не е за търсене на партньори за нерегламентирани връзки, особено нежелателно е потикването на други потребители към такива. Считайте го за предупреждение.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "