Самоед
Публикувано: 12 February 2009 - 07:07 PM
Ако искате наистина хубаво и качествено куче няма значение колко е далеч . Някои хора купуват кучета от чужбина . В България развъдници за самоеди има в София , Плевен , Перник и още някъде но не зная къде точно :blink:
Публикувано: 13 February 2009 - 08:05 PM
Ето новото клипче на Людмилка,което направихме.Приятно гледане. http://www.dailymoti...ludmila_animals
Публикувано: 20 February 2009 - 09:21 PM
Калоян Кирилов, в Jan 14 2009, 07:38 PM, написа:
Какво ще ми кажете за ето този развъдник в гр.Любимец? Някой има ли някакви впечатления от него?
Мисля, че веднъж ви писах на лични съобщения. В Любимец няма развъдник за самоед. Хора, които имат самоед, по една или друга причина без документи за произход, са си направили сайт и предлагат малки.
Всички развъдници в България са регистрирани в FCI по уникалност на име, притежател и номер. Развъдниците за самоед са няколко и ако търсите такъв, най добре е не да търсите в интернет, а да се обърнете към БКК " Северни кучета".
Тъй като явно поста е с рекламна цел, линка в него ще бъде премахнат.
Публикувано: 23 March 2009 - 09:49 PM
Много са сладки,но Лара е по-рошава ...
Публикувано: 24 March 2009 - 12:59 AM
Ямача е толкова обширно понятие, че все едно да кажа - в София, в центъра ...
От коя страна на Ямача си ? От към пионерския дом или от другата ? Ако напиша в форума Червените ропи, с сигурност ще ме разбереш, но половината тук няма ...
Ходя си често напоследък, но предимно събота и неделя. Скитам с куче из Ямача също, около стадиона. Пием кафе редовно на спортната, живеем близо. Все се каня да се обадя на tornado с чау чау - тата ... метни едно съобщение с тел, може пък да пием по кафе тримата някой ден.
Поздрави !
От коя страна на Ямача си ? От към пионерския дом или от другата ? Ако напиша в форума Червените ропи, с сигурност ще ме разбереш, но половината тук няма ...
Ходя си често напоследък, но предимно събота и неделя. Скитам с куче из Ямача също, около стадиона. Пием кафе редовно на спортната, живеем близо. Все се каня да се обадя на tornado с чау чау - тата ... метни едно съобщение с тел, може пък да пием по кафе тримата някой ден.
Поздрави !

Вход

Горе
Цитиране +