Самоед
Публикувано: 03 May 2009 - 10:50 AM
lozev_1976, в May 2 2009, 08:32 PM, написа:

добре дошла!Разкажи повече за този хубавец, как и от къде се сдоби с него..... и т.н

Здравей и на теб.....с него с сдобих от едно семейство в хасково, бащата има родословие майката няма защото просто не и е било изкарано....и заради това и моя арес няма....иначе утре наваршва 40 дена и ще ходя да му бия ваксина :)
Публикувано: 07 May 2009 - 10:18 PM
Имам един въпрос Самоеда прилича ли си по характер с Хъскито имам предвид своенравни ли са и дали по някога така да се каже нещо им бие съчмата

Публикувано: 07 May 2009 - 10:43 PM
Усмихвам се ... всички северняци си приличат, независими и винаги с собствено мнение, но това си е част от чара на северния характер. Нямам хъски и не мога да направя сравнение, но по това, което съм наблюдавал - да, имаме сходни черни и понякога и при нас се случва ... да ни бие сачмата и да тръгнем нанякъде и колкото и да ни викат, ние да си отидем там, където сме си наумили.
Публикувано: 07 May 2009 - 10:50 PM
от Север ли е...
за приключения се приготви...
хич не се чуди...
когато тичаш в галоп и ти...
.......................................
Дивото зове
mariq_totkova да ти е живо и здраво, само радости да ти носи и щастлив кучешки живот пожелавам на Арес!
хич не се чуди...
Дивото зове

mariq_totkova да ти е живо и здраво, само радости да ти носи и щастлив кучешки живот пожелавам на Арес!

Публикувано: 10 May 2009 - 07:14 PM
Tali, в May 7 2009, 08:50 PM, написа:
от Север ли е...
хич не се чуди...
Дивото зове
хич не се чуди...
Дивото зове

Мерси много :)
Публикувано: 10 May 2009 - 10:10 PM
nusha76, в May 8 2009, 12:27 AM, написа:
Включвам се и аз с няколко снимки на Макс,тези дни го наснимах много,а той се наигра на воля с приятели на любимата полянка!
IMGP502121_resize.jpg

Слънчево куче !

Привет и се радвам да те видя.

Публикувано: 12 May 2009 - 04:25 PM
Здравейте!
Крайно време е да Ви се представя ...
(до сега само четяхме и ви се радвахме).
Казвам се Анджелина и живея в гр.Варна.
Родена съм на 23.12.2009г.Моите родители са Brisa Snow Sisi & Angel Ayona Kewin!
Аз съм едно мноого послушно, изпълнително и добро бебе.Всичко си изяждам, а и понякога като не ми стигне, си "прося"докато вечерят по-големите.
Но, ми казват, че не е позволено.Както и не ми разрешават да спинкам на леглата.
Водят ме на едни страхотни полянки, където срещам и огромни себеподобни...но, те не ми обръщат внимание.
Но, пък си имам приятелчета,
(дребоси като мен) с които да си играем, тичаме и гоним.
Тази палава пухкавелка съм аз.Днес си намерихме една сенчеста, зелена и чиста полянка, където да си полудувам.
за татко Кев.

Крайно време е да Ви се представя ...
(до сега само четяхме и ви се радвахме).

Казвам се Анджелина и живея в гр.Варна.
Родена съм на 23.12.2009г.Моите родители са Brisa Snow Sisi & Angel Ayona Kewin!

Аз съм едно мноого послушно, изпълнително и добро бебе.Всичко си изяждам, а и понякога като не ми стигне, си "прося"докато вечерят по-големите.

Но, ми казват, че не е позволено.Както и не ми разрешават да спинкам на леглата.

Водят ме на едни страхотни полянки, където срещам и огромни себеподобни...но, те не ми обръщат внимание.

Но, пък си имам приятелчета,

Тази палава пухкавелка съм аз.Днес си намерихме една сенчеста, зелена и чиста полянка, където да си полудувам.