Самоед
Публикувано: 10 July 2009 - 05:33 PM
Куче без родословие не струва нищо. Куче с родословие - в зависимост от това от какво точно се интересувате, какви кръвни линии търсите, каква визия имате за породата, какво точно искате и защо - възможности много, дори и без пари с договор за съсобственост, но грубо казано от 400- 600 евро в България и 1000 - 5000 евро навън, като последната цифра е по скоро изключение и е цена за топ кучило.
Но цената никога не е определяща за едно породно куче, други неща са по ценни, стига да можете да ги оцените.
Но цената никога не е определяща за едно породно куче, други неща са по ценни, стига да можете да ги оцените.
Публикувано: 14 July 2009 - 12:13 PM
seventh_son, в Jul 12 2009, 01:49 PM, написа:
Мамчето е родословна но за съжаление таткото не е. Таткото е от София и се казва Майк. Женската си я имаме от 4 години в семейството.
Как се казва майката по педигри ?
В този случай бебетата ще са без педигрита, което е жалко. Членството в клуба не е никак задължаващо, можехте да си членувате и сега малките да бъдат с родословия. За съжаление не са ...
Да са ви живи и здрави и на добри стопани да случат, в крайна сметка, понякога и това го има. Но ако женската ви е с родословие, станете членове на клуба, трябват ви две оценки и кученцето ще може да се ползва за разплод, ако имате желание, а и ще имате голям избор от типове мъжки кучета, с които ще можете да осъществите връзка.
Публикувано: 21 July 2009 - 07:23 AM
Нямам ни най-малка представа как е името по педигри. Трябва да се разровя из документите щото все пак е на 4 години а никога не ми е трябвало родословието. Не смятам да я заплождам вече тъй като тези 8 кутрета я посъсипаха. На мъжкият явно му е било работа :D
Публикувано: 06 August 2009 - 08:56 PM
Малко сте се по ускубали а гледам че има малки самоледчета :)
Публикувано: 07 August 2009 - 08:41 AM
lozev_1976, като гледам си събрал пух да напълниш една възглавница
. Разсмя ме с тази снимка. Познато ми е много, но аз постигам това количество като вчеша целия развъдник
. Поздрави от мен и шпицлетата!
Публикувано: 30 August 2009 - 02:28 PM
Публикувано: 30 August 2009 - 04:33 PM
Ще ви разочаровам, но няма български ръзвъдник, който да работи с зоомагазините. И да го посетите магазина, няма смисъл. Да ви е жив и здрав и да си го обичате, това е най важното.
От кой град е купен малкия ?
Ама какви снимки събрахме, не е истина
От кой град е купен малкия ?
Ама какви снимки събрахме, не е истина

Вход

Горе
Цитиране +