Самоед
Публикувано: 05 September 2009 - 04:12 PM

Публикувано: 05 September 2009 - 06:11 PM

Сеска точно тази вакцина е причината да търсим по голямо кученце над 5-6 мес. Проблема е че се пребираме в Бг. за една седмица и няколко дена и няма да имаме възможност да си харесаме кученце за толкова кратко време та камоли да почваме да правим документи ако бебешора е по малък. Сигорен съм че изследването за бяс ще отнеме повече от седмица. Това което ни каза човека от ветеринарната инспекция или там както им се казва службата е че
"Неможете да внесете куче което няма бита ваксина против бяс". което значи че то трябва да е над 5 месеца. Не съм много запознат със ваксините ни нали първо се бият 3 и 4-тата е против бяс? Е и сега ми е въпросът.. Ти как реши проблема със въпросната ваксина ? И може ли тази ваксина да се бие когато животинчето на 2.5 мес. ? Ох дано някой да ми отговори до 9.00 че отивам на работа а след това си ИДВАМЕ В Бг.

Публикувано: 05 September 2009 - 08:24 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 09:02 AM

Ето например този - http://aquasam.net/
http://www.little-ro...com/engelsk.htm
Публикувано: 11 September 2009 - 09:26 PM
Ми защото просто неможем да си го позволим... Гледали сме кученца Голдан ретрйиивар със майка медалиска и родословие за 5000 Бг. лева. Самоедите и те са във тази ценова граница. Твърде много ни идва.
Публикувано: 12 September 2009 - 03:49 PM

Благодаря :) радвам се че ви харесва.....колкото е красив толкова е и непослушен май май ще се наложи да походим на уроци с него.....случайно да се сеща някой за добър учител в пловдив :)
Публикувано: 14 September 2009 - 10:05 AM
Ще трябва да ходите заедно с него на училище. Кучетата от нашата порода са много умни, бързо схващат всичко, не се учудвайте ако след няколко урока е усвоил всичко и вече му е безинтересно. Трябва постоянно да го занимавате, да му давате внимание и да го ангажирате, като в същото време кучето да ви има абсолютно доверие, а наученото да се затвърждава всеки ден в отношенията помежду ви.
Публикувано: 14 September 2009 - 03:44 PM
Ще трябва да ходите заедно с него на училище. Кучетата от нашата порода са много умни, бързо схващат всичко, не се учудвайте ако след няколко урока е усвоил всичко и вече му е безинтересно. Трябва постоянно да го занимавате, да му давате внимание и да го ангажирате, като в същото време кучето да ви има абсолютно доверие, а наученото да се затвърждава всеки ден в отношенията помежду ви.
Благодаря за съвета :)
Публикувано: 16 September 2009 - 03:59 PM
Нала, Нана, Нокси,Найси са момичетата, Нино, Нерон, Нарт - момчета.
7 бебочета, днес стават на 3 месеца ...

На снимките е бебе Нана, беше при мен и мислех да остане, но съдбата реши друго и сега си има дом и нейни хора. Но ми е мъчно за нея, беше най дълго време с семейството ми. Голям образ е - хем красиво, хем едно нежно, пък се налага и все "говори" нещо като не е на нейното.

Публикувано: 17 September 2009 - 09:44 AM
Ще питам Силвия довечера и ще добавя снимки. Иначе има две бебета още, за които се търси дом - Нино и Найси, момче и момиче. Тях се надявам да видя в понеделник, ще ходя до Пловдив да ги видя по всяка вероятност. Бебета - всички кученца бебета са хубави и имат нужда от дом и грижи, надявам се и те възможно най скоро да намерят своето ново семейство.
Публикувано: 17 September 2009 - 10:01 PM