flamme_froide, в 23 November 2010 - 07:48 AM, написа:
Letty, в 23 November 2010 - 07:27 AM, написа:
Letty, в 21 November 2010 - 06:30 PM, написа:
Искам да попитам....днес ходих да взема на куч храна. Взех Royal Canin, но в магазина ми казаха, че в нея имало някакъв екстракт, който щял поне малкко да оцвети козината на куч. Даде ми доста примери, от бяла щяла да придобие някакъв жълтеникав отенък. Вярно ли е? А сега се сещам, че навремето когато баща ми гледаше НОК ( и то много) им даваше моркови заедно с яденето, за подранване (подсилване) на оранжавия (жълтеникавия) цвят. Та в магазина ми казаха, че точно този екстракт бил нещо такова..... може да не се изразих правилно, надявам се да сте ме разбрали. Другото, което е аз лично съм свидетел как и от фронтлайна
Без коментар!!!
Не съм се засегнала, спокойно. Айде със здраве
Намирам продължението за дискусията за безмислено, но тъй като използвате три ! очевидно за да подчертаете нещо, а не намирате за по-нормално да кажете поне едно благодаря след като аз обясних моята гледна точка и се извиних ще кажа че в пост-а никъде не пише че хъскито е БЯЛО заради което се усъмних, а и аватара ви не е също с бяло хъски и нямаше от къде да предположа че е бяло или че това на аватара вероятно не е вашето. Това че съм бил мнителен поради зачестилите кражби на кучета не ме прави "низвергнато" същество, каквото някой мембъри се опитват да ме изкарат.
Да, безсмислено е. Но само да подчертая, че в целия абзац се споменава как ме притеснява факта, че козината му от бяла може да придобие отенък... Както и да е. Не искам да се заяждам за глупости. Благодаря за мнението ви. Лек ден и повече няма да досаждам.....надявам се, но без заяжданици

Вход

Горе
Цитиране +