Цитат
Често срещам самоед в парковете. Явно има ного хора, които гледат самоеди. За съжаление често ги срещам и по зоомагазините. Други .. просто не се интересуват. Един човек се опита да ми обясни, че Кевин не бил самоед .. въобще. Видях самоедче с кости като щеки, опадала козинка, а беше бебе ... хората стояха и гледаха Кевин и казваха - ами .. вижте нашето, постоянно е болно, пада му козината ... плачеше ми се. Взето от зоомагазина за куп пари. Такива неща, за съжаление.
А иначе днес се скъсахме да теглим гумата. Как се радва на снега това куче !!! Имах проблеми на работа, в момента, в който излезнах с него в парка ... забравих всичко. Предава си настроението по някакъв странен начин. Като видиш тази жизнерадостност и тази самоедска усмивка, просто .. забравяш. Оставате ти, той и снега ...
d) Аз когато си търсих кученце,преди нова година направо се отвратих от тия хора в зоомагазините влизаш в магазина и виждаш кавказка овчарка на около 3 месеца във аквариум ами кучето заемаше 2/3 от аквариума нямам думи грозна гледка,няма ли някакъв закон за тези работи .... не ми се говори s)
Иначе за срещата съм 100% за само че ние ще можем след началото на следващия месец super