Самоед
Публикувано: 20 September 2004 - 04:41 PM
Знам това, което говорих по тела ... очакват кученца след около месец от Мано, доколкото разбрах е шампиона на Македония и бил отлично куче. Трябваше да пиша мейл, но не съм го направил ... все още не мога да се реша, сънувам друго куче и се притеснявам, ако бързам да не прехвърля очаквания от едното към другото. Такива неща ... затова се услушвам и не бързам. А и при мен избора е по скоро емоция, любов от пръв поглед. Когато го срещна, ще зная ... което не пречи да се оглеждам.
Публикувано: 21 September 2004 - 04:23 PM
Не зная със сигурност за родителите, на сайта няма инфо засега. Това го знам от една госпожа, с която говорих по тела, на нейната страница попаднах през сайта на клуба. Да, ще разпитвам, няма как а и не бързам все още. Как е твоят красавец ? Ще ходите ли в Русе и Добрич ?
Публикувано: 25 September 2004 - 01:43 AM
Не, за съжаление, няма да пътувам. Дали можеш да ми помогнеш ? Трябват ми снимки на самоеди от България. Дали мога да снимам твоя ? Или Рино, или някой друг ? На страниците на клуба снимките са малки. Ако може и родословие и награди, ще е интересно. Предварително 10х !
Публикувано: 08 October 2004 - 11:23 AM
Здравейте на Всички!
Моля да ме посъветвате, искам да си взема куче Самоед.
Това, което прочетох за породата е интересно, но не е достатъчно. Можели някой, който вече има такова куче да ми помогне относно избора. Бих желала да науча нещо повече за нрава и характера на породата.
Предварително Благодаря!
Фани
Това, което прочетох за породата е интересно, но не е достатъчно. Можели някой, който вече има такова куче да ми помогне относно избора. Бих желала да науча нещо повече за нрава и характера на породата.
Предварително Благодаря!
Фани
Публикувано: 08 October 2004 - 02:55 PM
Ami az kogato si vzimah kucheto ne mislih mngo i napravo go grabnah:-)no sega sam malko po-obrazovana i moga da ti pomogna.Kakvo tochno te interesuva za izbora?Vzemi si kluben samoed,a ako imash vuzmojnost nai-dobre shte e da si vnesesh ot chujbina.
Публикувано: 08 October 2004 - 09:34 PM
Цитат
Здравейте на Всички!
Предварително Благодаря!
Фани
Предварително Благодаря!
Фани
характера......много прекрасни и добри животни но защо лаят толкова /хи-хи така и неможах да им свикна /
Който вземе самоед трябвамного отговорно да се отнесе към козината му!!!!!