Публикувано: 16 March 2006 - 11:37 PM
здравейте мило ,виртуално самоедско семейство!да сте много щастливи с вашите любими четириноги приятели.
да споделя болката си,пак ще ви върна на същия проблем като самоеда от автокъщата.Онзи ден се натъкнах на аналогичен случай.Посетих една фирма за мрамор и гранит ("Сатурн"на бул.Черни връх 196,близо до окловръстното),та там познайте какво куче беше вързано за пазач редом с още едно малко овчаре-САМОЕД,завързан на 50см синджир,за колибката си.УЖАС-мръсен ,слаб,жалничък.Аз веднага отидох при него,пъро ме лаеше,но като го доближих,като му заговорих така почна да ми се радва,аз го нагушках едно хубаво,той скачаше от радост......такова щастие изпитах и такава тъга......... s) Не разбират ли тия хора че самоеда не става за пазач....................Разпитах работниците там на кого е,те казаха че е на шефа,питах ги временно ли е тук(понеже шефа бил в чужбина),те не знаели,разпитах ги по цял ден и нощ ли седи вързан,т.е. дали го пускат или разхождат,за жалост постоянно бил вързан.......................ох иде ми да се разплача..................толкова ми е жал.............................................................................
..............................................
а кученцето е супер приятелски настроено,мъжко и е голям симпатяга,не знам как изобщо е попаднало там.............................................................................
.....
простете ми ако съм ви натъжила и вас,но нямаше с кой друг да споделя преживяното,никой не би ме разбрал по добре от вас!!!!!!!