Самоед
Публикувано: 25 October 2006 - 01:17 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 30 October 2006 - 01:18 PM
Първия ден участваха 4 кучета от породата - за нас това си е много, но пък си беше хубаво. Видяхме се, запознахме се, толкова хора идваха и ни разпитваха за белите кучета - страхотно усещане, дано приятелите на самоедите стават повече ! Беше доста напрагнато, но пък - супер ! Даже имахме участие и в конкурса за хендлери - това да хендлиш самоед си е изкуство, а момчето се справи супер ! За съжаление водих моето куче и не успях да направя много снимки, но каквото съм снимал, ще го добавя в темата, както и имената на участниците. BOB - Аngel Ayona Kewin, представихме се страхотно, спечелихме и групата и в крайна сметка излезнахме за BIS на изложбата и спечелихме трето място.
Същия ден страхотни вести и от Македония - българско бебе, самоедче спечели в Спопие J BOB ! Бебето е на Алтай и Варвара Краса, ще видите по късно негови снимки от участието му на CACIB Пловдив.
На CACIB Пловдив отново участваха четири от нашите кучета ! При чужда съдийка, много добро съдене - Аngel Ayona Kewin спечели BOB, BOG и II R BIS за втори път !!!
Благодаря на всички хора, които бяха там. Радваме се, че бяхме заедно, добра и задружна дружинка, а времето си мина с разговори за нашите кучета. Благодаря на всички, които ни подкрепяха и помагаха - чисто човешки - благодаря !
Довечера ще се опитам да добавя в темата снимки на участващите кучета от породата, зная, че ще ви бъде интересно ! 1super
Публикувано: 30 October 2006 - 01:34 PM
Не зная .. аз лично съм малко объркан, казано честно. Не обичам думите победи, бия и подобни ... изложбите за мен специално не са точно състезание по красота, а място, където оценяват породността на кучето. Красотата е в хармонията на пропорциите, развитието, в тази чисто породни белези, които един специалист и добър съдия може да прецени и да види. Красотата ... тя е нещо лично, всеки си харесва кучето, убеден съм в това. Но пък беше супер, аз се радвам, че към породата имаше интерес, говорих с много хора, дойдоха и други и ... имаме бъдеще, вярвам ! Дано на всички изложби бъдем толкова задружни - това е най голямата победа, според мен ! 1super
Публикувано: 31 October 2006 - 12:16 AM
Цитат
Привет и се радвам да ви видя !!! victoryVVV
Че пък ICE какво е направил ? Държа си се супер момчето и двата дни ! Ето една негова снимка.
Прикачени файлове
-
DSC_0016.jpg (29.29K)
Брой сваляния: 81
Публикувано: 31 October 2006 - 02:44 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0349.jpg (21.33K)
Брой сваляния: 84
Публикувано: 31 October 2006 - 12:49 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1162291764.jpg (23.62K)
Брой сваляния: 73
Публикувано: 31 October 2006 - 09:18 PM
Ще пробваме, а за бял впряг - страхотно. По едно време имах идея да взема една количка и да я държа на паркинга до стадиона и като ми трябва, да си я вземам. Ще взема да си възобновя идеята, за да има къде да се тренира. Идеята не е лоша, хич даже .. а зимата ще пробваме на ски на Витоша.
А времето захладя .. и стана страхотно за нашите кучета. Едва го прибрах днес, само скача и му се играе. Ще видиш сега Айc как ще се промени, като застуди.
Аз вече така му викам на студа - дойде самоедското време ! Ако знаеш откога го чакаме ... 1super
Публикувано: 31 October 2006 - 11:14 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0513.jpg (18.66K)
Брой сваляния: 69
Публикувано: 01 November 2006 - 12:31 AM
Прикачени файлове
-
DSC_0629.jpg (19.61K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 01 November 2006 - 10:02 AM
Честито Дог.БГ! Ангел Айона Кевин е гордия татко на 7 великолепни самоеда! super best
има 4 синове и 3 дъщери! родени на 31.10.2006!
Очакваме Вашето отлично представяне и на Световното в Познан - ние ще се грижим за поколението и ще Ви стискаме палци!
d) d) d) d) d) d) d)
Публикувано: 01 November 2006 - 03:37 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 November 2006 - 08:07 PM
Прикачени файлове
-
Pictures_075.jpg (17.74K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 01 November 2006 - 08:12 PM
Прикачени файлове
-
Copy_of_Pictures_066.jpg (41.42K)
Брой сваляния: 73

Вход