Кашонковци в действие останаха 2-ма
Публикувано: 29 August 2011 - 02:42 PM
Публикувано: 29 August 2011 - 03:01 PM
Публикувано: 29 August 2011 - 03:05 PM
Публикувано: 09 September 2011 - 03:19 PM
Публикувано: 13 October 2011 - 08:39 AM
Човекът при когото са малко се е притеснил, че няма да има осиновители и няма да се справя. Това обаче не му пречи даги възпитава. Имат си направена детска катерушка - ще я снимам, с която много се забавляват - катерят се, провират се, крият се. Научени са на команди. Спят в собствена "кошарка". Когато им каже "Хайде всички вътре!", нареждат се на опашка и един по един си влизат. Когато им каже "Хайде да играем!" - тичат навън, гледат го в очите и започват щура игра. Когато им каже "Седни!" - сядат всички до един и го гледат право в очите.
Предстоят ваксини - дайте съвет за възможно най-ниска цена!
Публикувано: 14 October 2011 - 12:40 PM
Публикувано: 15 October 2011 - 09:30 PM
Публикувано: 24 October 2011 - 09:35 AM
Имам проблем. Както и очаквах, на човека, дето се грижи за тях му поомръзна вече. Досега му осигурявах храната, витамините, калция и обезпаразитяващите, ваксини. Снощи ми постави условие. Или да му плащам по 2 лева на ден за бройка или на 1 ноември да напускат. По 2 лева на ден за бройка (което включвало и храна) прави 10 лева на ден или 300 лева на месец, по 60 лева на кученце. Като цяло не е много, но за мен е невъзможно. Аз при тези условия мога да поема 2 броя кученца. Посмъртно не мога да отделя 300 лева. Не искам да съжалявам, че помогнах на тези душици, но май се оказах в безизходица - "събирач на животни".
Много моля, ако има желаещи за приемен дом поне на един брой кученце, като аз ще си осигурявам храната нека откликне. Калко му трябва на едно бебе. Ако имате и други идеи давайте ги. Няма как да ги пусна обряатно на улицата, а няма и къде. Няма да е честно да ги закарам някъде и да ги пусна - ако го направя после трябва да се поболея. И това ми било приятел - защо ме подлъга в началото и ги взе, а сега.... Както и да е. Исках просто да споделя с вас.
Публикувано: 28 October 2011 - 02:46 PM
Публикувано: 01 November 2011 - 11:57 AM
Джони Шарпейков - набръчкан с двойно повече кожа от малкото му телце:
Рошльо Пъстрооков - тих и скромен, но и много забавен.
Дорис - Доди, прекрасница с особен чар.
Лъки - най-големият хитряга. Ходи бута се, прави се на мъж.
Детективът Арчи. На него му дай някого да дебне и следи. Буболечка ли ще е, куче ли ще е, мравка ли ще е. Той е по проследяването.

Вход

Горе
Цитиране +