Дано се справя с 'чеиза' на младежа, че напоследък много съм го закъсала и ще е безумно, ако не замине заради липса на финанси :(
Помощ за 3 кучета, които ги грози опасност да бъдат заровени живи на строителен обект
Публикувано: 29 November 2011 - 03:54 PM
Дано се справя с 'чеиза' на младежа, че напоследък много съм го закъсала и ще е безумно, ако не замине заради липса на финанси :(

Публикувано: 10 December 2011 - 08:20 PM
Много благодаря на petic, която днес ме придружи на гости на кучо: за подадената ръка, подкрепата, приятната компания, търпението, превоза и дарението от 100 лв.
Вече не се притеснявам за "чеиза" на Декстър. Живот и здраве пътуването ще е догодина, дано всичко е наред.
А ще познаете ли кой е съквартирант на Декстър?

Публикувано: 14 December 2011 - 02:04 PM
Не познах новия съквартирант на Декстърчо, но ти имаш толкова подопечени животинки, че това не е чудно.
Публикувано: 19 January 2012 - 06:37 PM
Момчето беше кастрирано във вторник, всичко е минало ок.
Раздялата с ДиДи понесъл изненадващо добре, сега са първи дружки с Винкела :) Държи се все още по бебешки, има и проблем, че си яде понякога изпражненията...
За ДиДи нямаме новини.

Публикувано: 29 January 2012 - 08:40 PM

Публикувано: 30 January 2012 - 11:27 AM
Бих искала да изпратя писмо до бъдещите евентуални стопани на Декстър на техния език. В агенция искат около 45 лв за превод, а и нямаме много време.
Писмото ми е готово от 7 декември, но за съжаление дамата, която трябваше да го преведе е доста ангажирана и пътува често...
Не е дълго, 125 думи е.

Публикувано: 30 January 2012 - 02:55 PM

Публикувано: 05 February 2012 - 09:53 PM
Благодаря горещо на Petic
Ето и отчета:
За съжаление не можах да изпратя младежа, защото не можах да си пусна отпуска (последния път ме пуснаха 1 ден отпуск заради свогевските кучовци, но този път беше прекалено скоро), много съм задължена на DDG, която го закара до Богров. DDG, ти си
Благодаря и на М.М, която направи толкова много за младежите!
И един оскар за di_di, която ги забеляза и потърси помощ.
Мисля, че темата е за местене: майката е кастрирана и обратно на улицата, но за нея се грижат хората от квартала.
ДиДи, Декстър, бъдете много щастливи!

Публикувано: 14 March 2012 - 12:03 PM

Публикувано: 14 November 2012 - 10:52 AM
Цитат
He likes to play with other dogs and likes tot cuddle a lot.
Everyday we are still happy he came into are lives...
Моля, стиснете по едно палче и за Джина, майката на ДиДи и Декстър!

Публикувано: 29 January 2013 - 05:49 PM
Благодарности на S.Mitreva и nort2005!

Вход

Горе
Цитиране +