Черен Руски Териер
Публикувано: 24 October 2004 - 10:59 PM
Браво на Льова и собственичката и!!!!!!!
Честита шампионска титла и на Корус!!!!!
Честита шампионска титла и на Корус!!!!!
Публикувано: 26 October 2004 - 03:54 PM
Елен
да ти е честито макар и със закъснение! Браво на момичетааааааааааа (на теб и на нея). тя има една много красива стойка, още миналия път като ми показа как застава по командата "Стойка" щях да ти кажа.
И ти мерси за съобщението в к-9, май имаме проблем с имунната система........то ще се чуе.
браво и честито още веднъж.
да ти е честито макар и със закъснение! Браво на момичетааааааааааа (на теб и на нея). тя има една много красива стойка, още миналия път като ми показа как застава по командата "Стойка" щях да ти кажа.
И ти мерси за съобщението в к-9, май имаме проблем с имунната система........то ще се чуе.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 28 October 2004 - 09:09 AM
Цитат
Елен
Благодаря ти!
През лятото на Камчия Кросс рисуваше върху един вестник силуета на идеалния според него руски черен териер. Мисля че последната снимка на Льова в стойка е почти като тази схема:)
Какво ще кажеш Иване?!?!
Публикувано: 04 November 2004 - 05:38 PM
Поздравления Елен най -накрая!!!!!! Браво нямам търпение да го видя този сладур
Публикувано: 05 November 2004 - 09:35 AM
Цитат
Браво!Все така,България да стане черна(е ще ни оставите и на нас белите малко местенце)
И за белите и за златните и за синеоките ще има място!
Знаеш че сме дружелюбни и колкото и да сме, винаги ще сме приятели с останалото кучешко братство!
Публикувано: 05 November 2004 - 09:40 AM
Цитат
Елен
Щях да питам - вие трябва ли да минавате някакъв курс дресура з ада се допусне до развъждане? разкажи ми, интересно ми е тази енергия къде се насочва.
Щях да питам - вие трябва ли да минавате някакъв курс дресура з ада се допусне до развъждане? разкажи ми, интересно ми е тази енергия къде се насочва.
В Русия е задължително да са минали курс за дресура ОКД например. При нас смятам, че е нужно поне управляемо градско куче и с Гери /ротваилери/ сме говорили пролетта да направим един изпит. А енергията........ знаеш русските чернишисти имат една приказка за това защо ЧРТ в къщи са спокойни и през повечето време спят: "Вдруг война - а я устал!":))))
Те са удивителни в това отношение! Игривата и пъргава, готова да играе с всеки на вън Льова в къщи е самото спокойствие. Въпрос на темперамент и породна черта!:)